На Тернопіллі з 1 жовтня функція виплати житлових субсидій переходить з центрального рівня на місцевий

На Тернопіллі з 1 жовтня функція виплати житлових субсидій переходить з центрального рівня на місцевий

17.09.19 10:02 0 742
Про те, що станом на 1 вересня 2019 року в Тернопільській області понад 45 тисяч домогосподарств отримують житлові субсидії, повідомив директор департаменту соціального захисту населення Тернопільської облдержадміністрації Вадим Боярський під час брифінгу для місцевих ЗМІ у понеділок, 16 вересня. Він пригадав, що тепер є можливість отримувати субсидії у готівковій формі або у грошовій безготівковій формі.

«Для виплати житлових субсидій у готівковій формі за серпень 2019 року надано реєстри до Мінсоцполітики України на понад 23 тисячі домогосподарств і 7628 одержувачів для перерахування житлових субсидій у грошовій безготівковій формі», - повідомив Вадим Боярський. Також він наголосив, що прийнято рішення передати функцію виплати житлової субсидії отримувачам з центрального рівня на місцевий.

«Таким чином, одержувачі субсидії самостійно обиратимуть, куди їм перераховуватимуться кошти державної допомоги. Тобто з 1 жовтня субсидії будуть виплачувати не в Пенсійному фонді через відділення "Ощадбанку", а у місцевих управліннях соціального захисту, через банк, який отримувач може обрати самостійно», - підкреслив директор департаменту соціального захисту населення ТОДА.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: США назвали Іран ...
Наступна новина: Онлайн автобазар: основні ...

КОМЕНТАРІ