До опалювального сезону Тернопільщина готова

До опалювального сезону Тернопільщина готова

17.09.19 09:20 0 569
Про підготовку об'єктів житлово-комунального господарства, соціальної сфери та інфраструктури до осінньо-зимового періоду 2019/20 року говорили під час щотижневої відео-наради під керівництвом т. в.о. голови Тернопільської облдержадміністрації Івана Крисака. У нараді взяли участь заступники голів райдержадміністрацій, голови районних рад та об'єднаних територіальних громад, керівники структурних підрозділів ТОДА.

«Стан підготовки об'єктів теплопостачання, водопровідно-каналізаційного господарства, житлового фонду та дорожньо-мостового господарства до роботи в осінньо-зимовий період 2019/20 року становить 80%, — повідомив начальник управління житлово-комунального господарства та енергозбереження облдержадміністрації Дмитро Пастернак. — Проведено капітальний ремонт 23-ох котелень області із заміною 29-ох котлів».

Загалом на впровадження заходів з підготовки об'єктів теплопостачання, водопостачання та водовідведення, житлового та дорожньо-мостового господарства використано 250,4 млн грн із запланованих 333,4 млн грн.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Туреччина заявила про ...
Наступна новина: Трамп наказав відкрити ...

КОМЕНТАРІ