Переваги приватної наркологічної клініки

Переваги приватної наркологічної клініки

18.09.19 01:22 0 6898

Державна програма лікування такої проблеми як наркоманія виявилася не дуже ефективною, тому з'явилася необхідність у відкритті приватних клінік. Лікування там проводиться за гроші. А раз воно платне, має бути більш ефективним. Хоча спочатку, ще в 90-і роки минулого століття, будь-яка приватна наркологічна клініка не вселяла великої довіри. Адже люди в нашій країні звикли багато благ отримувати безкоштовно. І в тому числі медичне лікування. Що ж послужило причиною того, що такі клініки почали мати попит? Нумо розберімося. А розповість нам про це співробітник наркологічного центра "Crystal": https://xczm.org/uslugi/lechenie-narkomanii/lechenie-narkomanii-v-kieve/, в якому безпосередньо здійснюють лікування наркоманії в Києві.

Чому приватний наркологічний центр краще державної клініки?

Виявляється, в державній медичній установі залежним людям доводилося ставати на наркологічний облік. А такий варіант приваблює не дуже багато наркоманів. Адже про їхню залежність можуть дізнатися на роботі, що загрожує неприємними наслідками. Якому керівнику захочеться мати співробітника-наркомана? До того ж таким пацієнтам доводилося досить тривалий час перебувати під контролем. Тобто, треба приходити періодично для перевірки в кабінет нарколога, здавати щомісяця аналізи.

Переваги приватних наркологічних клінік:

  • Забезпечується повна анонімність, адже інформація про пацієнта недоступна третім особам.
  • У таких закладах працюють професійні співробітники, тому надається можливість отримати бездоганне медичне обслуговування.
  • Тут надаються більш комфортні умови проживання. Замість звичайних лікарняних палат можна сподіватися на майже домашню затишну обстановку.
  • Персонал клінік отримує пристойну зарплату, так що пацієнтам не доводиться давати "чайові" за надання тієї чи іншої послуги.
  • Тут застосовуються найсучасніші методи лікування.
  • Якщо у пацієнта є якісь проблеми, то він може звернутися до лікаря чи медсестри в будь-який час доби.

Чому залежні люди так бояться наркологічного обліку? Він обов'язковий в кожній бюджетній лікарні. Якщо людину ставлять на цей облік, в його історії хвороби обов'язково буде написано, що він наркоман. Хіба можна з таким діагнозом знайти пристойну роботу? Також, за правилами протягом трьох років ніхто не видасть йому водійських прав. Так що набагато вигідніше заплатити певну суму грошей, пройти курс лікування в приватній клініці, і про це ніхто не дізнається.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: 3 переваги доставки ...
Наступна новина: Що потрібно знати про фарш ...

КОМЕНТАРІ