На Тернопіллі директор департаменту соціального захисту населення ТОДА розповів про зміни щодо надання пільг

На Тернопіллі директор департаменту соціального захисту населення ТОДА розповів про зміни щодо надання пільг

18.09.19 08:54 0 1017
У понеділок, 16 вересня відбувся брифінг для журналістів місцевих засобів масової інформації щодо надання пільг з початку жовтня. Під час зустрічі директор департаменту соціального захисту населення Тернопільської облдержадміністрації Вадим Боярський детально розпів та пояснив нововведення. Зокрема, йшлося про те, що з жовтня пільги на оплату житлово-комунальних послуг надаватимуться у двох формах – грошовій безготівковій та готівковій.

«Пільги у безготівковій формі призначатимуться усім пільговикам в автоматичному режимі, так як надаються безготівкові субсидій через Ощадбанк. Цей механізм розроблено для того, щоб тим людям, які вже звикли до звичної процедури, було простіше. Зокрема, це розраховано на людей літнього віку», - зазначив директор департаменту соціального захисту населення ТОДА Вадим Боярський. Щодо пільг у готівковій формі, то спікер наголосив, що вони призначатимуться усім бажаючим на підставі поданих особисто заяв до органів соціального захисту населення до 15 жовтня (15 травня) з початку опалювального (неопалювального) сезону.

кошти надходитимуть на особисті рахунки пільговиків, які зможуть зняти їх зі свого рахунку у будь-який час.

«Пільговики, яким надаватиметься пільга у грошовій формі, зобов'язані сплачувати щомісяця вартість фактично спожитої послуги з урахуванням суми пільги», - підкреслив Вадим Боярський.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Понад 50% українців ...

КОМЕНТАРІ