Як вибрати ідеальну шапку?

Як вибрати ідеальну шапку?

18.09.19 16:22 0 4916

Добре підібрані аксесуари доповнюють образ і підкреслюють ваш унікальний стиль. Зимовий акцент — це шапка, яка зігріє в холодний день і додасть відчуття теплоти та затишку в ваш повсякденний аутфіт. Часом дівчата відмовляються від головних уборів в силу того, що вибрати підходящий — складне завдання. Шапки мають різні форми та фасони, і вибрати ту, що підійде до кольору волосся, форми обличчя, а ще й сподобається вам — дуже і дуже непросто. Далі, ми розглянемо основні тенденції головних уборів для зими 2019, щоб ви змогли зорієнтуватися у вашому виборі. Ну а розповість нам про це співробітник інтернет-магазину https://leksopt.com.ua/, в якому безпосередньо можна купить шапки оптом в Україні.

Як вибрати шапку, яка підходить під форму обличчя?

Найпростіше і саме важливе правило, яке ви повинні брати до уваги при виборі зимової шапки — це форма вашого обличчя. Неважливо, наскільки дорога та трендова річ перед вами, якщо вона не підходить контуру вашого обличчя. Зверніть увагу на ту, що вигідно підкреслить ваші достоїнства та приховає недоліки. Отже:

  • Овальне. Дівчатам з овальною формою обличчя пощастило найбільше — це сама пропорційна і збалансована форма, яка дозволяє носити практично всі види зимових головних уборів, будь то в'язана шапка, берет або крислатий капелюх. Ви можете експериментувати з будь-якими фасонами, підбираючи кольори й те, що відображає ваш персональний стиль.
  • Кругле. Жінкам з такою формою до лиця широкополі капелюхи, високі головні убори та варіанти з асиметрією. Такий вибір візуально зменшить і витягне обличчя, щоб загальний вигляд був більш органічним. Уникайте шапок в обтяжку та шарфів, які миттєво привернуть увагу до округлості обличчя.
  • У формі серця. Ті, у кого така форма обличчя — можуть вибрати обтягуючі фасони шапок, а також капелюхи з вузькими полями. В цьому випадку небажано акцентувати увагу на широкому лобі: забудьте про всі головні убори, які залучають погляд на верхню частину обличчя.
  • Квадратне. Щоб трохи округлити форму, віддавайте перевагу шапкам з відворотом, а також капелюхам з полями. Асиметричні берети та фігурні в'язані шапки також можуть красиво виглядати з квадратною формою обличчя. Спробуйте фасони, які закривають вуха.
  • Продовгувате. Щоб візуально вкоротити обличчя і надати йому ідеальну форму — зупиніть свій вибір на зимових шапках, які закривають лоб, але залишають вилиці й щоки відкритими, таким чином всі виграшні сторони будуть помітні. Відмовтеся від шапок з високим верхом — вони подовжують обличчя ще більше.

Зимові шапки та їх колірна гамма

Не забувайте про те, що колір волосся грає в парі з кольором головного убору, і підібрати підходящий — одна з головних задач. Коли ви стоїте перед вибором, яку шапку придбати, подумайте також про кольорову гаму зимового гардероба — пальто, шуби або пуховика, які ви будете носити взимку:

  1. Шатенкам краще вибирати шапки чорного, синього та коричневих відтінків.
  2. Блондинкам варто звернути увагу на сірі, червоні, рожеві, коричневі та чорні кольори. Зіграють і контрасти, тому не нехтуйте яскравими відтінками, які вам припали до душі. Відповідно, пастельна колірна гамма не для вас — вона зробить обличчя блідим і невиразним.
  3. Брюнеткам підійдуть головні убори насичених відтінків синього, червоного і бургунді, хоча насправді темноволосим можна експериментувати з будь-яким кольором, залежно від загального лука.
  4. Рудим же потрібно вибирати теплі кольори — жовтий, коричневий, зелений, уникаючи при цьому криваво-червоного.

Корисні поради:

  • Перш ніж вибрати зимову шапку, підберіть верхній одяг та інші зимові речі — тоді вибрати головний убір буде набагато зручніше та практичніше.
  • Гармонія між матеріалом верхнього одягу та шапкою має бути присутня, довіртеся ваш смак і постарайтеся підібрати схожі текстури.
  • Ефектно буде виглядати шапка і рукавички в одному тоні, те ж саме правило поширюється і на колір шарфа.
  • Не забувайте, що зимова шапка — це аксесуар, який додасть тепла вашому образу та стане деталлю індивідуального стилю. Ідеально підібраний головний убір буде радувати вас і оточуючих та додасть впевненості в собі й своєму зовнішньому вигляді.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ