Переваги кейтерингу на конференції

Переваги кейтерингу на конференції

18.09.19 16:51 0 3054

Кожен організатор конференції повинен подумати про оренду професійного кейтерингу. Цей вид обслуговування останнім часом все більше набирає обертів (від англ. Cater - «поставляти провізію»). І за великим рахунком, не має значення, чи потрібен він тільки для організації закусок, або, можливо, є бажання запропонувати гостям вишукану вечерю.

Будь-яка корпоративна зустріч буде подана у «смачній оправі». Ключем до успіху в цьому випадку стане перевірена кейтерингова компанія. У тому, що варто її орендувати, переконалися вже багато організаторів конференцій. Згодом група задоволених клієнтів тільки збільшується. І це не дивно, бо співпраця з професіоналами в цій галузі має безліч переваг.

Їжа створює атмосферу

Сімейні свята за столом, знайомства при вечері або діловий обід... Не без підстав більшість зустрічей проводиться під час їжі. Це стосується і приватних осіб, і бізнесменів. При вигляді їжі люди відпочивають. Смачні страви на столі або хоча б шведський стіл з десертами та закусками створюють приємну атмосферу, а учасники конференції можуть зосередитися безпосередньо на головній темі. У перерві майже кожен із задоволенням що-небудь з'їсть.

Якщо конференція супроводжується фуршетом, то присутні на ній люди, безумовно, будуть мати більше можливостей для встановлення ділових зв'язків. Все це впливає на створення приємної атмосфери, сприяє знайомству з новими людьми та розширює кругозір. Ділові зустрічі, які позбавлені такого «бонуса» у вигляді банкету або фуршету, протікають набагато скромніше, і, відповідно, люди швидше з них виходять.

У чому секрет популярності кейтерингу?

Після появи на ринку підприємств громадського харчування, кейтеринг швидко завоював визнання і в даний час користуються величезною популярністю. І це не дивно, адже завдяки йому є можливість підготувати будь-який прийом протягом дуже короткого часу. У наш час кейтеринг — це не тільки приготування страв і їх доставка, він охоплює також:

  • послуги офіціантів і барменів (адже необхідно також сервірувати столи + розлити й подати напої гостям);
  • послуги обслуговуючого персоналу, що відповідає за прибирання після прийому.

Тепер не потрібно самостійно складати список продуктів і бігати по магазинах у пошуках необхідного. Не доведеться також думати та про зберігання продуктів й приготуванні їжі. Всі вибрані страви будуть приготовані відповідно до ваших побажань.

Кейтеринг сьогодні незамінний при організації прийому. На нього роблять ставку як великі компанії, так і приватні особи. Замість того, щоб витрачати багато часу на організацію фуршету або званої вечері, клієнти все частіше вважають за краще замовити фуршет в кейтерингової компанії, завдяки чому вони зможуть повністю присвятити себе загальному настрою в цей важливий момент.

Не потрібно також турбуватися про прибирання після вечері. Використання послуг підприємств громадського харчування дуже полегшує життя. Завдяки такому комплексному підходу, гості можуть зосередитися на головних питаннях, а організатору залишається присвятити всього себе загальному ходу зборів. А деталями займуться найняті субпідрядники.

Обслуговування на вищому рівні

Звичайно, замовляючи кейтеринг на настільки серйозний захід, як семінар або конференція, можна піклуватися тільки про смак і якість пропонованих страв. Крім усього іншого, дуже важливе значення має також професійне обслуговування офіціантів. Їх кількість повинна бути пропорційною кількості запрошених гостей (занадто мала кількість обслуговуючого персоналу не зможе швидко обслужити всіх гостей, що завжди викликає погане враження). У цьому випадку варто покластися на досвід запрошеної компанії та не наполягати на своєму.

Професіонали, як правило, знають напевно, яка кількість офіціантів в змозі впоратися з конференцією або тренінгом на декілька сотень людей. Не потрібно занадто економити, тому що ефект від загального враження під час бізнес-зустрічей дуже важливий, тому що найчастіше саме в залежності від нього приймаються рішення про подальшу співпрацю.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Як вибрати ідеальну шапку?
Наступна новина: Переваги анонімного ...

КОМЕНТАРІ