Переваги анонімного лікування наркоманії

Переваги анонімного лікування наркоманії

18.09.19 17:30 0 2927

Наркоманію по праву можна назвати «чумою» 21 століття. Згідно зі статистикою вона забрала життя мільйонів жителів планети. Вона вважається ганебною хворобою, про яку не заведено говорити відкрито і прямо. Адже наркоманів завжди побоювалися, остерігалися та обходили стороною. Людина з діагнозом «наркоман» практично позбавляється нормального життя. Його не приймає суспільство, з ним намагаються не спілкуватися старі знайомі та друзі, його не беруть на роботу.

Саме тому багато наркоманів протягом довгого часу, вважали за краще не звертатися за допомогою в державні клініки. Адже страх перед недовірою та нелюбов'ю суспільства був набагато сильнішим, ніж страх перед "ломкою" та самолікуванням. А ось з появою приватних наркологічних центрів, таких як "Рука Помощи": https://dczm.org/anonimnoe-lechenie-narkomanii/, стало доступним анонімне лікування наркоманів. переваги якого очевидні.

Основні "+" анонімного лікування наркоманів:

  • При лікуванні наркотичної залежності, пацієнтові не треба ставати на облік, завдяки чому, в його історії хвороби не буде вказаний цей страшний діагноз.
  • Лікування проходить абсолютно анонімно, по бажанню пацієнта про нього знають тільки найближчі люди.
  • Після успішного лікування, колишній залежний набагато швидше та легше повертається до нормального життя. Він не боїться того, що оточуючі його люди, бачать в ньому наркомана. Це, у свою чергу, значно спрощує процес спілкування з людьми.
  • Людині набагато простіше влаштуватися на роботу, адже роботодавці не знають, що він лікувався від наркоманії.
  • Психологи стверджують, що у людей, які вважали за краще анонімне лікування від наркоманії, набагато рідше спостерігається рецидив.
  • У наркологічній клініці, яка надає анонімне лікування, в першу чергу борються з наслідками наркоманії на фізичному рівні. Для цього застосовуються методи детоксикації. І тільки після того, як людина сама відчує, що у неї немає патологічної необхідності приймати наркотики, лікарі починають застосовувати психологічну терапію.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Переваги кейтерингу на ...
Наступна новина: Вибір металопрофілю для ...

КОМЕНТАРІ