Як вибрати вітаміни для чоловіків?

Як вибрати вітаміни для чоловіків?

18.09.19 18:41 0 4002

Незбалансоване харчування, постійні стреси, шкідливі звички сильно виснажують організм та підривають наші сили. Тому так важливо правильно вибрати вітаміни для чоловіків. Збалансований комплекс швидко відновить сили, додасть енергії та дозволить відчувати себе здоровішим. Чим саме відрізняються вітамінні комплекси для чоловіків, і чому варто обирати спеціалізований склад?

Чоловічий і жіночий організм відрізняється не тільки будовою, різною кількістю жирової і м'язової маси, але і гормональним фоном. Крім того, більшість чоловіків фізично більші за жінок, отже, для коректної роботи всіх органів і систем їх однозначно потрібна різна доза вітамінів і мікроелементів. Варто звернути увагу і на гормональні особливості, бо різні типи гормонів «працюють» на відмінних вітамінах.

Чоловікам, які бажають завжди залишатися здоровими, сильними і красивими, недостатньо приймати лише здорову їжу. До того ж зараз у багатьох людей є проблеми з шлунково-кишковим трактом. Тому правильне та збалансоване харчування не завжди включає в себе достатню кількість корисних продуктів. В результаті цього потрібно хоча б 2 рази в рік постачати в організм корисні речовини у вигляді спеціальних комплексів.

no

Які вітаміни потрібні чоловікам?

Представникам сильної статі потрібні абсолютно всі 13 вітамінів та більшість мікроелементів, але найбільш корисний все ж L-карнітин. Він сильно впливає на потенцію і можливість зачаття здорової дитини. Через його нестачу може не тільки розвинутися еректильна дисфункція, але і погіршиться якість еякуляту. Що негативно впливає на чоловічу силу, веде до поганого самопочуття як на фізичному, так і на емоційному рівні.

Важливими для чоловічого здоров'я є також вітаміни D і аскорбінова кислота, що відновлюють функціонування імунної системи і відповідають за стан суглобів. Для успішного процесу кровотворення потрібен альфа-токоферол (Е), адже без нього статевий орган може відчувати дефіцит крові, що також ризикує спричинити за собою порушення ерекції. Зазвичай всі ці речовини організм отримує з їжею, але бувають різні випадки.

У список найбільш важливих речовин, які потрібно приймати всім чоловікам хоча б раз на рік, слід віднести і вітаміни групи В (В1, В2, В6, В3, В12). Хоча їх часто вважають суто жіночими вони необхідні всім без виключення. Їх недолік, особливо після 50 років, може привести до дратівливості, появи безсоння, підвищенню стомлюваності і випадінню волосся. Всі ці вітаміни слід доповнювати мінеральними речовинами. Для чоловіків будуть корисними:

  • Цинк
  • Залізо
  • Йод
  • Магній
  • Калій

Синтетичні чи натуральні вітаміни

Yes

При виборі якісних комплексів не зайвим буде звернути увагу на походження вітамінів. Зараз їх найчастіше виробляють синтетично, так виходить набагато дешевше. Проте деякі виробники все ж таки надають перевагу більш натуральному складу та використовують спеціальні технології щоб отримати вітаміни безпосередньо з овочів, фруктів та рослин. Так, американські вітаміни Country Life відносяться до класу органік та містять найбільшу кількість корисних речовин. В них повністю збалансований склад, який задовольняє добові потреби зрілого організму. Існують спеціальні формули для чоловіків у віці, зокрема вітаміни для категорії 50+.

Чим старшим стає наш організм, тим більше мінералів він потребує для нормального функціонування. Зношуються м’язи, скелет стає більш крихким, виходить з ладу серцево-судинна система. Якщо ж протягом життя підтримувати роботу всіх базових систем організму за допомогою вітамінів та мінералів, можна зберегти його молодість і здоров’я на довгі роки. Для підтримки свого тіла не завжди потрібно використовувати комплексні добавки, можна приймати окремі вітаміни. Скажімо, тільки для підтримки чоловічої сили чи для працездатності м’язів та суглобів.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Гепатит С и подростки ...
Наступна новина: Оцінка та експертиза монет: ...

КОМЕНТАРІ