Індивідуальний пошив штор та гардин від кращих дизайнерів України в студії Arabesco

Індивідуальний пошив штор та гардин від кращих дизайнерів України в студії Arabesco

18.09.19 20:19 0 6407

Штори Київ від Arabesco: штори для якого приміщення вам необхідні?

Штори - одна із складових інтер'єру, і вони повинні з ним повністю гармоніювати. У цьому виборі помилки допускати не можна, інакше можуть бути плачевні наслідки. Краще вибирати штори під колір меблів, оббивки, ніж під колір шпалер, і важливо пам'ятати, що вони мають бути на тон темніше або світліше за шпалери, якщо ж вибрати в одному відтінку, то кімната може просто “злитися”.

Але у багатьох виникає складність у підборі гардин для певного приміщення, оскільки це дуже творчий процес і він вимагає багато часу і уваги. Наші консультанти допоможуть вам вирішити це питання. Для приміщення великого розміру хорошим варіантом будуть ламбрекени на складці або стягуванні у поєднанні з тюлю, але є випадок, коли ламбрекен псує вигляд - це низькі стелі. Для маленького приміщення підійдуть завіски лише на одну сторону віконного отвору, якщо ж повісити їх на обидві сторони, вони здавлять кімнату. У мало освітленому приміщенні відмінно будуть виглядати штори з нещільного матеріалу. Якій тканині надати перевагу в плані фактури, які підібрати аксесуари, та як зробити інтер’єр не банальним, а оригінальним вам допоможуть наші найкращі спеціалісти.

Купити штори у Києві в нашому салоні буде найбільш вірним рішенням. Ми надамо вам вибір із величезних колекцій тканин, матеріали для декору приміщень у стилі розкішного барокко, стриманого мінімалізму, сучасного хай-теку, романтичного провансу, та багато інших напрямків. Arabesco – найвідоміший салон штор у Києві.

Штори на замовлення в Києві для будинку, квартири або ресторану «під ключ» та вчасно

Якщо ви придбали будинок або квартиру, або ж зробили ремонт, переїжджаєте у новий офіс або відкриваєте ресторан – ми вас запрошуємо для пошиття на замовлення ексклюзивних портьєр.

Що ми вкладаємо у поняття «під ключ»? Це допомога у виборі карнизу, його монтування, усі супутні послуги та матеріали. Допомога у виборі тканини, пошиття на замовлення, розробка індивідуального оформлення інтер’єру, який вам підходить, урахування всіх ваших вимог та побажань. Ми завжди працюємо якісно та сумлінно, та усі замовлення виконуємо точно у строк.

Унікальний малюнок ваших штор від руки нашого київського майстра

Створення унікального малюнку на шторах – це дуже кропітка та тонка праця.

Студія інтер’єрного текстилю Arabesco надасть вам послуги майстра по створенню унікального малюнку на шторах. Він з максимальною увагою підійде до вашого замовлення, врахує усі деталі та тонкощі, усі побажання. Наш майстер докладе усі зусилля для того, щоб ви отримали саме ті портьєри, які будуть візуально приносити вам задоволення кожен день.

Стильний інтер’єр штор Києва: модні приклади портфоліо на сайті Arabesco

Над пошиттям штор працюють лише професіонали. Використовуються високі технології та якісні матеріали. Кожен виріб – це шедевр, витвір мистецтва. Майстри досконально знають усі особливості роботи з матеріалами, усі нюанси та тонкощі виробництва. Професіоналізм наших співробітників відіграє першу та найважливішу роль у створенні стильного інтер’єру. Подивитись та оцінити ви можете на сайті салону у розділі «Портфоліо».

Усі штори Києва на сайті Arabesco

Замовляйте якісні штори у Києві у фахівців Арабеско. Наші професіонали люблять те, що роблять, та постійно прагнуть нових досягнень, нових знань та ще більшої досконалості.

Якісні штори у Києві це Arabesco – довговічні, екологічно чисті, такі, що не піддаються зносу. Ціни ми намагаємось утримувати на оптимальному рівні для клієнтів. Звертайтеся та переконайтеся у нашому лідерстві на ринку штор.

Заходьте до нас на наш сайт по посиланню https://arabesco.kiev.ua!

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Наступна новина: Дитячі мрії Тіни ...

КОМЕНТАРІ