Perfect World

Perfect World - на межі реальності

19.09.19 21:30 0 6438

Perfect World (PW) - ефектна розрахована на багато користувачів онлайн RPG з видом від третьої особи. На даний момент це найпопулярніша, найпродуманіша і сама допрацьована онлайн гра цього жанру. Отже, PW це онлайн MMORPG, що має найбільшу кількість гравців по всьому світу. Нині одних лише російських серверів є близько 10! Плюс постійно відкриваються все нові та нові сервери — приблизно кожні 2-3 місяці.

Це робиться для зрівнювання гравців-початківців, які в народі іменовані нубами, та гравцями-профі, які грають вже давно та досягли найвищих рівнів. Адже мета гри не пройти її, виконавши всі завдання, а, добившись хоча б 50 рівня та спробувати свої сили у PvP - сутичка гравців. Це може бути та дуель у вигляді PvP, тобто договір супротивників про те, щоб їм не заважали сторонні, і сутичка груп.

Граючи в цю гру навіть цілими днями, дуже важко дізнатися всі можливості та функції, адже їх величезна кількість. Оскільки гра вийшла у 2006 році та пережила безліч оновлень і доповнень вона є провідною MMORPG. Ідеальний світ, в якому зникає межа реальності та віртуальності, захоплює настільки, що гравці буквально проживають в ньому друге життя, знайомляться, переносять ці знайомства в реальність, створюють один або кілька віртуальних образів відповідно до своїх мрій та побажань. Гра стирає рамки дня та ночі, розмиває реальний час.

Perfect World

Геймплей

З самого початку ви вибираєте собі персонажа (на вибір є 6 рас: сіди, люди, зооморфи, амфібії, древні та тіні) в кожній расі по 2-3 персонажі. У кожного класу є певні плюси та мінуси, так що грати потрібно тим, хто більше подобається і не міняти персонажів як рукавички, інакше це перетвориться на безглузду витрату часу та грошей. У грі існує онлайн магазин (shop), в якому за золоті (голди) можна купувати як предмети, що вам потрібні, так і дрібнички (одяг).

Вибравши персонажа, ви починаєте грати, взявши перший квест (завдання) у наставника. Виконавши його (убивши з десяток малахітових мотилів або росянок), ви відправляєтеся в найближчий місто (залежить від раси). Ось тут все і починається. Те, що ви піднімаєте з землі, коли що-небудь випадає з мобу (монстра) називається ЛУТ.

У грі є 2 способи поповнити запас грошей — це ФАРМ (биття мобів і збір всього що з них падає, з подальшим продажем барахла, і Донат — поповнення рахунку за допомогою реалій (реальних грошей). Отже, Лут можна продати НІПам за невелику суму. НІП — це нерухомий герой, який може дати вам завдання, або продати зброю / броню / речі. з кожним рівнем ЛУТ стає дорожчим. Опинившись в місті, ви повинні виконати квест, в якому вам видадуть кращу зброю і броню (до 10 рівня). Після чого доведеться купувати інші, або робити з сировини (Крафт).

Весь смак гри починається після 30 рівня. У людей і зооморфів тільки після 30 рівня з'являється довгоочікуваний політ (у людей мечі, у Зооморфи скати). А так же, набравши 30 рівень, ви отримуєте право PvP. Правда, на такому низькому рівні краще не зв'язуватися з високими левелами — собі дорожче буде. Групові дії (походи в Данжі) на певних рівнях вимагають більш сильних гравців, ніж ви самі. У похід по 19 Данжі (який відкриється на 19 рівні) вам потрібні будуть союзники як мінімум 50 левела і так далі (на 29 вистачить 60, на 39 - 70, так само як і на 49, і т. д.)

В основи ви введені, а досвід гри прийде з часом. По всьому, що не зрозуміло на офіційному сайті гри є гайди, в яких все прекрасно описано.

Perfect World

Що потрібно знати про сервери PW?

Коли діло доходить до вибору Перфект Ворлд сервера, то тут потрібно розуміти, що у вас є 2 варіанти:

  • офіційні сервери;
  • PvP сервери.

У кожного з них є свої переваги.

На офіційному сервері "качати" свого персонажа до високих левелів доведеться в сотні разів довше, ніж на PvP. Тому на офіційному сервері доводиться поглиблено дізнаватися гру, в той час як на PvP - доводиться більше уваги приділяти не "качу" персонажа до будь-якого левела, а тактиці бою у PvP і дуелі. Так як дійти до максимального рівня там можна всього лише за день. Одним з кращих PvP серверів є pwonline, де представлена класична версія гри, і де зареєстровано понад 50 тис користувачів. Так що нудно тут точно не буде!

Висновки

Після онлайн гри у PW, прості локальні ігри здаються нудними та одноманітними, адже в онлайн грі можна спілкуватися з гравцями по чату, допомагати один одному, об'єднуватися в клани та групи та проходити один і той самий квест разом, а в локальних іграх можна хіба що сидіти за одним комп'ютером з другом. Ось чому варто пограти у PW online.


Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Переваги придбання ...
Наступна новина: Что нужно знать о профессии ...

КОМЕНТАРІ