Що собою представляє розливна парфумерія?

Що собою представляє розливна парфумерія?

20.09.19 19:53 0 7415

Розливні парфуми коштують недорого і продаються у флакончиках різних обсягів. У чому відмінності наливної парфумерії, і чому вона користується такою високою популярністю.

Якісний парфум, за який не потрібно переплачувати

Туалетна вода, парфуми та одеколон на розлив — це такі ж стійкі аромати, але тільки без обгортки, в якій зазвичай реалізуються продукти від різних брендів. За складом і стійкістю ароматів розливний парфум не поступається брендової продукції, маючи відповідні сертифікати якості.

Так в чому ж різниця, крім відсутності обгортки? Основна відмінність в тому, що розливні парфуми продаються як альтернатива продуктам відомих брендів. Аромати розробляються в умовах парфумерної фабрики, яка використовує сучасні технології та працює з різними компонентами.

Одна з ключових переваг розливної парфумерії — це доступна ціна. Вартість знижується за рахунок простого фактора — ви платите тільки за продукт, а не за гучний бренд і красиву упаковку.

У продажу представлений широкий вибір ароматів для чоловіків і жінок. Наприклад, дуже популярний універсальний парфум Tuscan Leat (підходить для обох статей) з нотами жасмину, шкіри, шафрану, малини, чебрецю та ін. Багато чоловіків вибирають аромат Lacoste L.12.12 White, що дозволяє створювати образ справжнього джентльмена. Серед новинок для жінок можна виділити парфум Bombshell (Victoria's Secret) з відтінками конвалії, півонії, мускусу, ананаса, жасмину та ін. До речі, в інтернет-магазині https://parfumhouse.com.ua ви можете придбати якісну наливну парфумерію за доступними цінами.

У чому переваги розливної парфумерії?

Як вже зазначалося, головним плюсом є невисока ціна. Завдяки доступності ви отримуєте можливість змінювати аромати хоч кожен день, маючи у своїй колекції парфуми та туалетну воду на всі випадки життя: робота, прогулянки, повсякденні завдання і т. д.

Виділимо ще кілька переваг розливної парфумерії:

  • якісний склад, ідентичний елітним брендам;
  • великий вибір для чоловіків і жінок;
  • є можливість брати парфуми на пробу.

Парфуми розливається у флакончики різних об'ємів — від 10-15 мл. Так що при бажанні можна взяти відразу кілька ароматів, спробувати їх і зрозуміти, який варіант вам підходить. Якби мова йшла про оригінальні, що продаються в обгортку духів, це вимагало б серйозних витрат. Але у випадку з розливною парфумерією ви не переплачуєте. Парфуми на розлив — це чесна ціна, без націнок за гучне ім'я, дорогу обгортку та рекламу. Все це робить дану продукцію дуже затребуваною.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: МВС Росії: затриманого ...
Наступна новина: Як вибрати маркетингове ...

КОМЕНТАРІ