Натуральна косметика: плюси та мінуси

Натуральна косметика: плюси та мінуси

20.09.19 21:31 0 7802

Всюди, в супермаркетах, торгових точках, у великих косметичних магазинах продають б'юті-продукти з написом "органічна косметика". І якщо з ЕКО їжею практично все ясно, то як бути з кремами, шампунями, сироватками та іншими засобами? Нумо розберімося. Ну а розповість нам про це співробітник інтернет-магазину http://in-joy.com.ua, в якому безпосередньо можна придбати якісну натуральну косметику в Україні.

Що потрібно знати про органічну косметику?

Organic - це продукти для догляду за тілом, обличчям і волоссям, в складі яких є органічні компоненти без штучних добавок, шкідливих для шкіри та організму в цілому. Але чи дійсно такі натуральні склади безпечні та ефективні при щоденному застосуванні?

Як це дивно не звучить, але органічна косметика не виготовляється на 100 % з натуральних речовин. За правилами, в будь-якому органічному кремі, шампуні, бальзамі та інших засобах догляду повинно міститися не менше 95 % рослинних масел, екстрактів рослин і мінералів, але решта 5 % дістаються допустимим штучним компонентам, нешкідливим для навколишнього середовища. В ЕКО косметиці містяться допустимі консерванти, в іншому випадку подібні засоби не зберігалися б довше тижня.

Основні плюси органічної косметики:

  • У складі містяться натуральні масла. Для зволоження шкіри, захисту та відновлення природного ліпідного бар'єру ідеально підходить оливкова олія. Тому вони широко використовуються в косметології. Гель для душу з цим маслом в складі дбайливо видаляє забруднення, підтримує шкіру здоровою та зволоженою. Крім того, у нього неймовірно ніжна текстура та піна.
  • Дуже приємна текстура. У такій косметиці мінімальний вміст штучних компонентів і ароматів, тому аромати та текстура приємні у використанні. Наприклад, м'який шампунь-кондиціонер з екстрактом вівса ефективно очищає натуральне волосся, надає йому об'єм. Оскільки в його складі немає активних ПАР-ів (поверхнево активних речовин), він майже не піниться, при цьому видаляє шкірний жир і забруднення. Його тонкий аромат відчувається на волоссі ще деякий час, але не вступає в конфлікт зі звичною туалетною водою.
  • Підходить для чутливої шкіри. Реактивна шкіра подразнюється від безлічі компонентів різного походження. Для неї актуальна підтримка здорового захисного бар'єра шкіри. Масла та м'які рослинні компоненти підтримують гідроліпідний бар'єр і перешкоджають його пошкодженню. Масло для тіла з маслом м'яти та лимона дарує шкірі сяйво й дбайливо піклується про неї. Важливо пам'ятати, що у тебе можлива індивідуальна алергійна реакція на компоненти натуральної косметики. Якщо подібне вже траплялося, обов'язково протестуй новий продукт на згині ліктя.
  • Це перевірені часом рецепти. Цукровий скраб від целюліту — дуже популярний народний рецепт краси. Пару крапель ефірних масел і виходить прекрасний засіб для гладкої та підтягнутої шкіри.
  • Натуральна косметика піклується про твоє здоров'я. Ефективні та корисні косметичні продукти — це м'які формули, які враховують потреби шкіри та не шкодять навколишньому середовищу, що в довгостроковій перспективі також є турботою. Гель для інтимної гігієни жінки використовують щодня, тому в його складі молочна кислота та заспокійливі рослинні екстракти.
  • У натуральній косметиці використовуються м'які консерванти. Не варто боятися цього слова. Без консервантів будь-який продукт має дуже короткий термін придатності. Ти просто не встигнеш повністю використовувати молочко або масло для тіла. У натуральній косметиці використовуються максимально безпечні натуральні консерванти. Вони дозволяють використовувати улюблені засоби повністю.
  • Виробники косметики дбають про здоров'я своїх покупців і про навколишнє середовище. Компоненти такої косметики вирощуються на екологічно чистих фермах, в обгортці використовується максимум матеріалів, які підлягають вторинній переробці, а тестується вона на добровольцях.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Як вибрати маркетингове ...
Наступна новина: На Тернопільщині ...

КОМЕНТАРІ