ЗМІ: розвідник написав скаргу через розмову Трампа з «іноземним лідером» та згадав про Україну

ЗМІ: розвідник написав скаргу через розмову Трампа з «іноземним лідером» та згадав про Україну

21.09.19 12:57 0 3069
Американський розвідник написав скаргу через телефонну розмову президента США Дональда Трампа з неназваним іноземним лідером, повідомляють видання The Washington Post та інші американські ЗМІ. За їхніми даними, у скарзі згадувалася України.

The Washington Post із посиланням на двох колишніх американських посадовців пише, що у скарзі йшла мова про «обіцянку» Трампа під час телефонної розмови з іншим іноземним лідером. Вона настільки викликала занепокоєння, що співробітник розвідки, який працював у Білому домі, звернувся зі скаргою до генерального інспектора розвідки.

The New York Times із посиланням на двох людей, знайомих із ситуацію, пише, що «принаймні частина звинувачень стосуються України». Видання додає, що наразі невідомо, про що саме йде мова.

Виконувач обов'язків директора національної розвідки наразі відмовляється передати до Конгресу деталі скарги, як того вимагає закон.

Сам Трамп назвав «фейковими новинами» інформацію про скаргу на нього.

«Практично щоразу, коли я розмовляю телефоном із іноземним лідером, я розумію, що, можливо, багато людей прослуховують її з різних американських агентств, не кажучи вже про тих, хто з інших країн. Не проблема. Знаючи це все, чи хтось достатньо дурний, щоб вірити, що я скажу щось недоречне іноземному лідеру під час такого потенційно «густонаселеного» дзвінка?» – цікавиться Трамп у Twitter.

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Росія: проти шамана,який ...
Наступна новина: Запоріжжя долучилося до ...

КОМЕНТАРІ