У чому переваги пансіонату для людей похилого віку перед доглядальницями?

У чому переваги пансіонату для людей похилого віку перед доглядальницями?

24.09.19 15:05 0 5428

Коли родичу або близькій людині похилого віку потрібен регулярний нагляд, то найчастіше люди задумуються про найм доглядальниці, яка зможе допомагати протягом дня, коли вони працюють. Дійсно, мало хто може дозволити собі залишити роботу, для того щоб виконувати нагляд за літніми людьми. При цьому до приватних будинків престарілих у багатьох залишається насторожене ставлення. Проте, саме приватний будинок, такий, як пансіонат Ренамед, є тим самим варіантом, який найчастіше потрібен в таких ситуаціях. У порівнянні з доглядальницями переваги такого закладу є очевидними, тільки не кожен їх розуміє. Нумо розберімось, в чому вони полягають.

Відмінності від муніципальних установ

Приватні будинки престарілих не слід плутати з муніципальними установами на території України. Безумовно, в порівнянні з більшістю муніципальних будинків для людей похилого віку, доглядальниці виглядають набагато краще, але приватний пансіонат надає зовсім інший рівень обслуговування постояльців.

У подібному будинку набагато комфортніше і затишніше, тут завжди вистачає персоналу і є ще безліч переваг. Для того щоб зрозуміти, чим відрізняється приватний будинок для літніх людей від муніципального, досить відвідати сайт приватного закладу.

Відмінності у вартості

Далі повернемося до порівняння окремої установи та найму доглядальниць за літніми людьми. Хтось скаже, що пансіонат набагато дорожчий. Проте, насправді оплата роботи доглядальниці, зокрема якщо потрібен щоденний нагляд, порівнянна з оплатою проживання в пансіонаті, а часто й перевищує її. Даний факт пояснюється вмілим менеджментом приватних будинків для літніх людей.

Відмінності в умовах

Літня людина наодинці з доглядальницею, як правило, не отримує потрібного спілкування та уваги. Тим більше, потрібно ще відшукати нормальну доглядальницю, яка може надати потрібну турботу та володіє хорошою кваліфікацією. У приватному пансіонаті працює штат різнопрофільних співробітників, які мають високу кваліфікацію у своїй галузі.

Тут є і доглядальниці в потрібній кількості, і медсестри, і лікарі, і психологи, і кухарі, і дієтологи. Безумовно, якщо для кожної справи є окремий фахівець, то й рівень послуг у порівнянні з надаваними доглядальницею виявиться вище. Ще більш значущим є наявність позитивної атмосфери в будинку для людей похилого віку. Тут постояльці не відчувають себе самотніми, а близькі завжди можуть відвідувати їх.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Трамп про розмову із ...
Наступна новина: Пошук роботи,прискорений ...

КОМЕНТАРІ