Пошук роботи,прискорений режим

Пошук роботи,прискорений режим

24.09.19 19:04 0 5573

Цікавлять кращі способи швидкого і легкого пошуку роботи? Не втрачайте часу, щоб подати сотні заявок на вакансії, які «висять» в інтернеті. Пропонуємо кілька ефективних способів пошуку термінової роботи у Львові. Вони підходять тим, хто тільки-тільки залишився без роботи, а також претендентам, які втратили надію на успіх.

Джерело хорошої роботи – інтернет

Щоб полегшити пошук роботи потрібно активувати всі свої контакти. Згадайте всіх знайомих у соціальних мережах, які потенційно можуть допомогти знайти підходящу вакансію. Навіть якщо кількість ваших друзів недостатньо велика, не впадайте у відчай, просто намагайтеся знайти нові контакти. Перше важливе правило, яке потрібно засвоїти здобувачеві – розповідайте всім про те, що ви перебуваєте у пошуку роботи. Поки про це не знають, ніхто не зможе допомогти або дати цінну пораду.

Згадайте про всіх колишніх товаришів по службі, шкільних і університетських знайомих, друзів, які вже працюють в компанії вашої мрії. Переговоріть з ними, можливо, вони допоможуть знайти хороше місце для працевлаштування. Запитайте безпосередньо або ж запропонуйте уточнити це питання у відділі кадрів. Якщо людина малознайома, краще завести розмову про це випадково.

Переглядайте сайти компаній, які вам цікаві. Навіть якщо у них немає розділу з вакансіями, пишіть електронні листи на адресу відділу кадрів. Якщо у них немає вільних місць, – ви нічим не ризикуєте. А коли вони зацікавлені в нових співробітниках, – конкуренція для такого здобувача, як ви, практично дорівнює нулю.

Є кілька причин, згідно з якими компанія не публікує оголошення про пошук нових співробітників. Наприклад, вони тільки збиралися, але тут прийшло ваше резюме, яке підходить за їх запитом. Або ця компанія дуже стрімко розвивається, і вони постійно проводять набір талановитих співробітників. Навіть якщо на цей момент немає відкритої вакансії, пряме звернення може викликати інтерес до вашої кандидатури.

Про що потрібно сказати?

Відповідаючи на вакансії або звертаючись безпосередньо до співробітника компанії, в електронному листі потрібно аргументувати не лише причину свого звернення, але й професійні навички. Просто заявити про те, що ви шукайте гарну роботу, – мало. Потрібно продемонструвати шлях, який був виконаний:

  1. Розкажіть все про компанію і чому вам цікава робота у них.
  2. Запропонуйте план свого кар'єрного розвитку, іншими словами, – які ваші навички можуть привернути їхню увагу.
  3. Складіть резюме, у якому відображені всі вимоги, що пред'являються до претендента.

Якщо компанія набирає персонал, спробуйте відразу піти на співбесіду. При особистій зустрічі з менеджером з найму, можна отримати більше інформації. Крім того, у претендента з'являється можливість справити позитивне враження. При особистому спілкуванні простіше привернути до себе людину, ніж під час телефонної розмови.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Наступна новина: Санаторії Трускавця: де ...

КОМЕНТАРІ