Санаторії Трускавця: де якісно відпочити

Санаторії Трускавця: де якісно відпочити

24.09.19 19:10 0 3489

Трускавець - популярний і сучасний бальнеологічний курорт України, який вже давно займає лідируючі позиції в топі вітчизняних здравниць. Щорічно він приймає близько 250 тисяч гостей з усього світу, чим впевнено заслужив звання центру міжнародного туризму.

Обираючи путівку, стає актуальним питання, де зупинитися. Інфраструктура міста надає такі варіанти як санаторії, готельні комплекси, вілли тощо. Якщо мета Вашої поїздки, крім відпочинку, - лікування та оздоровлення/реабілітація, рекомендується звернути увагу на установи санаторного типу. На курорті Трускавець санаторії - це ультрасучасні заклади, що відрізняються високим професіоналізмом персоналу, широким спектром медичних послуг і яскравим дозвіллям. Для того, щоб вибрати максимально придатний для себе варіант, виходячи з вартості, якості, переліку необхідних послуг рекомендуємо звернутися в компанію «Карпати Круїз».

Пропонуємо до Вашої уваги перелік кращих закладів санаторного типу в Трускавці, відпочинок в яких матиме лише позитивний ефект.

Топ популярних санаторіїв Трускавця

Відпочинок на вищому рівні - це про такі санаторії Трускавця:

  1. «Ріксос-Прикарпаття». Це елітний лікувально-реабілітаційний санаторій, який поєднує в собі висококласний сервіс, професіоналізм персоналу, розкіш і елегантність номерів, оснащених всім необхідним для комфортного проживання. Крім медичних процедур, спрямованих на лікування ряду захворювань шлунково-кишкового тракту, печінки, нервової системи, опорно-рухового апарату тощо тут можна розслабитися в СПА, лазнях і саунах, провести час в аквапарку, тренажерному залі, пограти в боулінг, теніс або більярд, зайняти своїх малят в клубі дитячого дозвілля.
  2. «Карпати». Популярний комплекс, який має власний парк і бювет. Санаторій характеризується багатою інфраструктурою – є салон краси, тренажерний зал, басейн, дитяча кімната, перукарня, теніс та ін. Надається здорове, смачне дієтичне і загальне харчування. Тихе і затишне місце, відмінно підходить для відпочинку всією сім'єю, щоб відновити здоров'я і сили.
  3. «Дніпро-Бескид». Це - популярна здравниця, що має на своїй території унікальний бювет, де вода не контактує з повітрям. Санаторій пропонує відпочинок на будь-який смак, там часто влаштовують семінари, конференції та симпозіуми на європейському рівні. Організоване корисне дієтичне і вегетаріанське харчування.
  4. «Весна». Це комплекс в центрі міста, що орієнтується на лікуванні і якісному відпочинку. Даний санаторій Трускавця пропонує своїм гостям харчування по системі «шведський стіл» (страви української кухні), затишні і добре обладнані номери, активне і культурне дозвілля. Що стосується лікування, санаторій спеціалізується на хворобах шлунково-кишкового тракту, опорно-рухового апарату, кровоносної системи, неврології, гінекології та урології, алергічних реакціях, при порушеннях обміну речовин. Популярні оздоровчі процедури з використанням озокериту, масаж, обгортання, інгаляції, косметологічні послуги та багато іншого.
  5. «Кришталевий палац». Це елітний санаторій, який функціонує за програмою «все включено». Є басейни, сауна, парк, спортивні зони, проводяться екскурсії та тд. Номери представлені від «економ» до «люкс», що дозволить Вам вибрати найбільш зручний варіант.

Нехай Ваш відпочинок в санаторіях Трускавця буде незабутнім.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ