Як вибрати сумку за типом фігури?

Як вибрати сумку за типом фігури?

25.09.19 19:11 0 4240

Сумочка є воістину одним з найголовніших жіночих аксесуарів. Завдяки цій важливій речі можна легко задати улюблений стиль, який буде гармоніювати з образом прекрасної леді. Ось чому питання вибору сумки вважається дуже важливим. Багато дівчат люблять часто купувати ці аксесуари, але потрібно ще й знати яка сумочка вам пасує, а яка ні. Саме тому, далі ми розглянемо як правильно вибрати сумку за типом фігури.

Основні нюанси при виборі жіночої сумочки

Для того щоб точно знати, що сумка зможе ідеально підійти під вашу фігуру, слід враховувати кілька важливих моментів:

  • Форма сумки. Перший полягає в тому, що форма сумки повинна обов'язково врівноважувати фігуру. Наприклад, якщо дівчина висока і худа, то їй підійде овальна або кругла сумочка. А ось невисокі повні дами повинні вибирати моделі правильних геометричних форм — прямокутні або квадратні.
  • Розмір сумки. Не менш важливо правильно визначитися з розміром сумки. Тут є одне головне правило: розмір сумки повинен бути пропорційний фігурі її власниці. Наприклад, якщо ви є високою та стрункою дівчиною, то вам підійдуть сумки великих або середніх розмірів. Ні в якому разі не варто купувати маленькі сумочки. Якщо ви станете нехтувати цим правилом, то зіпсуєте свій образ — оскільки сумки невеликих розмірів візуально збільшують фігуру їх власниці. Для того щоб трохи замаскувати великі плечі та важку верхню частину тіла, варто купити велику сумку на довгому ремінці. Подібні моделі зможуть зробити фігуру більш пропорційною, і відвернуть увагу від верхньої частини тіла.
  • Підкреслюємо гідності, приховуємо недоліки. Якщо ви є представницею категорії дівчат plus-size, то найкращим вибором для вас стане сумка середніх розмірів, яку потрібно носити на плечі. Таким чином, вона буде розташовуватися на рівні талії та зробить фігуру більш витонченою і повітряної. Не варто купувати моделі на короткому ремінці, тому що так ви підкреслите свої видатні об'єми, а вам це зовсім ні до чого. А ось дівчатам з незграбною поставою слід подбати про вибір такої сумки, яка змогла, як би згладити всі «кути», тим самим пом'якшити весь образ. Модні експерти не радять зупинятися на моделях геометрично правильної форми. Оптимальним варіантом стануть сумки округлих форм.

Вибираючи сумку під тип фігури, потрібно дотримуватися деяких нескладних правил:

  1. Не варто купувати моделі, які будуть знаходитися поблизу ваших проблемних місць. Під особливою забороною знаходяться яскраві сумки, прикрашені вишивкою, стразами, паєтками.
  2. Сумка повинна підкреслювати ваші достоїнства, тим самим оптимально коректуючи фігуру. Так, якщо ви є володаркою великих форм, то ні в якому разі не доповнюйте свій образ мініатюрною сумочкою. Дівчатам з незграбною постаттю не будуть личити прямокутні або квадратні моделі. Невисоким жінкам краще уникати об'ємних сумок, витягнутих в довжину.

Висновки

Якщо ви будете керуватися цими правилами при купівлі сумочки, то зможете придбати яскравий модний аксесуар, який обов'язково стане запорукою створення гармонійного образу.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Який жіночий одяг краще ...
Наступна новина: Что нужно знать о рулевых ...

КОМЕНТАРІ