У США оголосили про початок процедури імпічменту Трампа «через Україну»

У США оголосили про початок процедури імпічменту Трампа «через Україну»

26.09.19 10:23 0 572
Спікер Палати представників Конгресу США, демократка Ненсі Пелосі оголосила 24 вересня про початок офіційного розслідування щодо імпічменту президента Дональда Трампа. Справа стосується доповідної записки спеціального інформатора щодо телефонної розмови американського лідера з президентом України Володимиром Зеленським.

Президент США Дональд Трамп раніше 24 вересня повідомив, що дозволив оприлюднення «повністю розсекреченої та нередагованої стенограми» телефонної розмови з українським колегою Володимиром Зеленським.

«Ви побачите, що це був дуже доброзичливий і цілком прийнятний дзвінок. Жодного тиску, і, на відміну від Джо Байдена та його сина, жодної «послуги за послугу», – наголосив Трамп у твітері.

23 вересня Трамп заперечив заяви про його імпічмент на тлі повідомлень про ймовірний тиск із його боку на президента України Володимира Зеленського щодо розслідування проти його політичного конкурента Джо Байдена.

Минулого тижня видання The Washington Post та інші американські ЗМІ повідомили, що американський розвідник написав скаргу через телефонну розмову президента США Дональда Трампа з неназваним іноземним лідером. 19 вересня генерального інспектора розвідки Майкла Аткінсона допитали за зачиненими дверима в Палаті представників США про скаргу співробітника розвідки. The Washinghton Post нагадало, що за кілька тижнів до скарги президент США Дональд Трамп мав телефонну розмову з президентом України Володимиром Зеленським. /**/ /**/ /**/

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Нетаньягу і Ганц ...
Наступна новина: Лейбористи відмовилися ...

КОМЕНТАРІ