«Продукти Єрмоліно» - надійність та якість перевірені часом

«Продукти Єрмоліно» - надійність та якість перевірені часом

26.09.19 22:10 0 3055

«Продукти Єрмоліно» - це українська торгова марка, яка існує на ринку продовольчих товарів понад 11 років. Займається реалізацією товарів однойменного заводу «Продукти Єрмоліно». Основні заводські потужності знаходяться в Дніпропетровській області. Своїм покупцям компанія пропонує придбати різні напівфабрикати на будь-який смак за ціною виробника. В асортименті присутні такі найменування:

  • пельмені;
  • хінкалі;
  • вареники;
  • млинці;
  • бендерки;
  • котлети;
  • тефтелі;
  • чебуреки та інше.

Це далеко не все. Повний перелік продукції можна подивитися на офіційному сайті - produkty-ermolino.ua або в магазинах «Продукти Єрмоліно». Більшість торгових точок здійснює продаж товарів без вихідних і перерв з 8.00 до 18.00-20.00 години вечора, щоб ви могли придбати практично готові страви до свого столу у зручний для вас час.

Це підприємство одне з небагатьох отримало офіційний міжнародний сертифікат стандартизації ISO 22000:2005, бо весь виробничий процес починаючи від постачання сировини, і закінчуючи безпосередньо виготовленням напівфабрикатів, проходить ретельний контроль. Це дозволяє виготовляти максимально якісний продукт, який відповідає сучасним мірками харчових продуктів. Компанія постійно впроваджує сучасні технології, нові рівні контролю за якістю, щоб незмінно радувати своїх покупців відмінними продуктами.

Завод напівфабрикатів «Продукти Єрмоліно» почав роботу 11 років тому, у 2008 році. За цей час підприємство успішно провело повну модернізацію всього виробництва:

  1. закупило та впровадило сучасну технологічну систему з виробництва м'ясних напівфабрикатів;
  2. запустило модернізацію виготовлення товарів;
  3. провело ряд семінарів, спрямованих на підвищення кваліфікації співробітників і навчання їх сучасним реаліям виробництва.

«Продукти Єрмоліно» постійно розширює асортимент продуктів, пробують нові рецепти й покращують старі. Повномасштабна модернізація в сукупності з грамотним ціноутворенням дали приріст ще більш високої якості без підвищення ціни.

Співробітники виробничого підприємства «Продукти Єрмоліно» завжди намагаються почути свого покупця. Для зв'язку з менеджерами виробництва слід заповнити нескладну форму зворотного зв'язку, де потрібно вказати контактну електронну адресу, і викласти суть питання, залишити свою думку, побажання. Через деякий час з вами зв'яжеться менеджер, і відреагує на ваш запит. Далеко не кожна компанія може похвалитися такою взаємодією з клієнтами.

Напівфабрикати торгової марки «Продукти Єрмоліно» можна придбати практично в будь-якому магазині як роздрібної, так і гуртової торгівлі в Києві, Дніпропетровську, Запоріжжі, Полтаві, Житомирі та інших містах України. Крім того, геолокація реалізації товарів поступово розширюється і незабаром торгова марка буде поширена по всій території України, навіть у найвіддаленіших регіонах.

Політика підприємства спрямована на постійне поліпшення якості товарів, турботу про здоров'я населення, шляхом надання напівфабрикатів преміум якості за досить приємною ціною.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Как выбрать правильные ...
Наступна новина: Як вибрати годинник під ...

КОМЕНТАРІ