Як вибрати годинник під костюм / сукні?

Як вибрати годинник під костюм / сукні?

26.09.19 22:34 0 2556

Як відомо, стильний наряд і не менш оригінального взуття — показники смаку людини. Ну а наручний годинник, що доповнює образ — індикатор достатку та почуття стилю. Саме по ньому судять ділових партнерів, які не потребують самоствердження. І якщо ви бажаєте виглядати надзвичайно у своєму новенькому смокінгу або котельній сукні, тоді варто знати, на що звернути увагу при виборі даного функціонального аксесуара. Ну а розповість нам про це співробітник інтернет-магазину "Бест Тайм", в якому безпосередньо можна придбати оригінальний наручний годинник за доступною ціною.

Неперевершеність чоловічого стилю:

  • Безумовно, годинники під костюм повинні підкреслювати статус чоловіка, а значить, варто зупиняти свій вибір на швейцарських виробниках, які встигли підкорити весь світ. Чіткість, надійність, простота та престиж — ось чим завойовує серця продукція нашумілої ТМ Tissot. Великі циферблати, бездоганні механізми, легка та міцна сталь не залишають і найменшої можливості зробити неправильний вибір. Деякі моделі оснащені тахіметром та протиударною системою.
  • Чоловічий годинник Certina вражає своєю якістю та стильним виглядом. Практично всі моделі оснащені системою захисту механізму та люмінесцентними стрілками, мають великий круглий циферблат і відрізняються дизайном ремінця або браслета. Незалежно від того, якому типу механізму ви віддаєте перевагу — кварцовому або автоматичному, продукція Certina прослужить своєму власникові не один рік.
  • Володіючи меншим бюджетом, варто звернути увагу на вироби Orient, які відмінно підходять під чоловічий діловий стиль. Модель з чорним шкіряним ремінцем і сталевим циферблатом буде гармоніювати з костюмом будь-якого кольору, як і годинник на сталевому браслеті.

Жіночність та грація:

Підбираючи жіночий годинник на урочистий випадок, варто відштовхуватися від стилю, в якому ви бажаєте постати на публіці. До грайливого напівпрозорого плаття потрібні не менше легкі аксесуари, а ось строгий наряд з щільної тканини сприймає і масивніші, можливо, навіть громіздкі годинники. Під елегантний вечірній наряд можна:

  1. Відшукати бажане серед продукції престижної американської марки DKNY. Виробник пропонує як великі годинники під плаття на ремінці з великим циферблатом, прикрашені камінням Swarovski, так і більш прості. Стильні моделі, родзинкою яких виявиться незвичайний браслет (наприклад, у вигляді двох товстих ланцюгів), чіткість і строгість, або ж, навпаки, плавність і витонченість ліній.
  2. Придбати продукцію швейцарського бренду Rado, яка приваблює своїм розкішним мінімалізмом. Творці відкинули всі зайві деталі, залишивши жінок наодинці з приголомшливим дизайном і не менш надійним функціоналом.
  3. Оцінити останні колекції Raymond Weil. Вироби цього знаменитого бренду завдяки об'єднанню плавних ліній, висококласної сталі та декорування огранованими діамантами втілюють в собі простоту та жіночність. Вибрати одну з неординарних моделей, яка відрізняється великою кількістю декоративних елементів, таких як браслетів і додаткових ремінців. Невеликий циферблат круглої або прямокутної форми в оточенні кількох тонких ремінців вдало підкреслює граціозність жіночої ручки.

Висновки

Якщо ви ще не знаєте, який годинник надіти під новий костюм або сукню, довіртеся авторитетним виробникам і ви не пошкодуєте про свій вибір.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: «Продукти Єрмоліно» - ...
Наступна новина: Що таке технічний нагляд?

КОМЕНТАРІ