Водну арену «Тернопіль» презентували для представників Міжнародної Федерації каное

Водну арену «Тернопіль» презентували для представників Міжнародної Федерації каное

27.09.19 08:30 0 1421
Будівництво Водної арени «Тернопіль» триває. Вже через рік тут планується проведення перших змагань міжнародного рівня. Тому оглянути на якому етапі роботи та обговорити перспективи цього колосального об'єкту приїхали представники Міжнародної Федерації каное. Їхня зустріч із місцевою владою відбулася у четвер, 26 вересня. З гостями спілкувалися заступник голови облдержадміністрації Олег Валов, начальник управління капітального будівництва ТОДА Віктор Кузяк, мер міста Сергій Надал.

Представникам міжнародної Федерації каноє представили проект виконання робіт. Зокрема, було зазначено, що будівництво та облаштування виконується в три черги.

«Зараз тривають роботи 1-ї черги. Вже укріпили берегову лінію габіонами, встановили кабельну електролінію, виконується поглиблення русла земснарядом, ведеться цегляна кладка і перекриття трибун, вздовж каналу і трибун прокладають асфальтовану дорогу», - повідомив начальник управління капітального будівництва ТОДА Віктор Кузяк.

«При належному фінансуванні з держбюджету, об'єкт буде повністю готовий до кінця 2021 року», - додав він.

За словами технічного директора Міжнародної Федерації каное Мартіна Марінова, Тернопіль має чималі перспективи для проведення міжнародних чемпіонатів

«У Європі ми маємо чотири облаштованих канали для проведення змагань такого роду і щоразу спортсмени перебувають там. А поява нового сучасного комплексу як це дозволить нам усім урізноманітнити місця проведення змагань та відкрити для себе ваше місто і країну», - зазначив він.

Зауважимо, проект «Водна арена «Тернопіль» фінансується з державного та міського бюджетів.

Більше фото за посиланням: https://www.facebook.com/pg/oda.te.gov.ua/photos/?tab=album&album_id=1941231335980442

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ