У ТОДА напрацьовували пропозиції до Проєкту нового Митного кодексу України та концепції Доктрини економічної безпеки України

У ТОДА напрацьовували пропозиції до Проєкту нового Митного кодексу України та концепції Доктрини економічної безпеки України

27.09.19 08:07 0 649
Проєкт нового Митного кодексу України та концепції Доктрини економічної безпеки України обговорили 26 вересня представники органів виконавчої влади та бізнесу за участю президента Всеукраїнської громадської організації «Асоціація платників податків України» Грігола Катамадзе.

Як наголосив заступник голови Тернопільської облдержадміністрації Ігор Вонс, пріоритетом у роботі органів влади є покращення бізнес-клімату в області, налагодження партнерських відносин між представниками влади та підприємцями, а також розбудова інфраструктури підтримки й розвитку підприємців.

«Напрацьовані пропозиції допоможуть з одного боку наповнювати бюджети, а з іншого — створювати додаткові робочі місця», — підкреслив Ігор Вонс.

До слова, економічний потенціал Тернопільщини формують малі та середні суб'єкти господарювання. Завдяки їхній ефективній діяльності до загального фонду місцевих бюджетів області за 7 місяців поточного року надійшло 2,5 млрд грн власних доходів, що більше на 19,9%, ніж торік.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ