Металочерепиця: що потрібно знати?

Металочерепиця: що потрібно знати?

27.09.19 16:00 0 2423

Металочерепиця відноситься до найпопулярніших сучасних покрівельних матеріалів. Вона відрізняється легкістю, міцністю та цілком доступною ціною. Виготовлена вона з тонкої якісної сталі, а зверху на неї нанесене якісне оцинковане покриття, яке слугує надійним захистом від корозії. Технологія кольорового напилення дозволяє отримувати черепицю в різноманітній кольоровій гамі. На ринку покрівельних матеріалів металочерепиця є беззаперечним лідером по продажах, а пов'язано це з рядом переваг даного покрівельного матеріалу. Далі, ми безпосередньо їх розглянемо. Ну а розповість нам про це співробітник інтернет-магазину https://stroisfera.com.ua, в якому безпосередньо можна придбати якісну металочерепицю за доступною ціною.

Основні переваги металочерепиці:

  • Оскільки металочерепиця має невелику вагу, то при будівництві будинку можна значно економити на матеріалах для влаштування крокв. Також вага дозволяє відмовитися від зайвих витрат на спецтехніку для транспортування.
  • Відмінні показники міцності додають матеріалу високу несучу здатність. Стійкість до механічного пошкодження (подряпини, злам).
  • Зовнішній вигляд металевої покрівлі надає будь-якому будинку неповторний вигляд. Красиві, насичені кольори зберігаються на довгі роки, не вигоряють на сонці. Будинок з покрівлею з металочерепиці виглядає дуже респектабельно.

Вибір металочерепиці

Вибираючи даний покрівельний матеріал для даху свого будинку, необхідно оцінити не тільки бюджет на облаштування покрівлі, але й більшою мірою технічні характеристики.

Виробники металочерепиці пропонують вельми широкий вибір кольорів, в каталозі RAL можна знайти близько 90 колірних рішень.

Також важливо враховувати наступні розмірні показники:

  • Товщина сталевого листа. Вона визначає несучу здатність покриття. Жорсткість металочерепиці дозволяє відмовитися від суцільної основи під покрівлю, як у випадку з бітумною черепицею.
  • Кількість цинку в оцинкованому шарі. Вона визначає вартість та якість покриття.
  • Розмір профілю металочерепиці. Профіль від різних виробників може відрізнятися, тому краще робити замовлення в одного виробника, тоді монтаж покрівлі буде ідеальним.

Важливий момент:

Перед купівлею треба правильно розрахувати кількість листів для покрівлі, оскільки монтаж виконується з напуском і корисна площа листа трішки зменшується.

Професіонали високо оцінюють такі бренди, як: Blachy Pruszynski, Suntile, Ruukki та Альбатрос. Вони вибирають продукцію цих брендів за бездоганну якість, простоту монтажу та багатство колірної гами.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Штемпельная краска: как ...
Наступна новина: Huawei Mate 30 Pro - ...

КОМЕНТАРІ