Huawei Mate 30 Pro - найкращий камерофон у світі

Huawei Mate 30 Pro - найкращий камерофон у світі

27.09.19 16:41 0 2049

Вже традиційно компанія Huawei на початку осені представляє свої флагманські пристрої з серії Mate. На цей раз захід проходив «у ченців», тобто в місті Мюнхені, розташованому на півдні Німеччини на річці Ізар. Адміністративний центр Баварії вважається ІТ-столицею Німеччини. Можливо, тому саме Мюнхен був вибраний як місце проведення заходу однієї з найбільших світових компаній у сфері телекомунікацій.

Як повідомляє ITsider.com.ua:

На заході представили смартфони Mate 30 і Mate 30 Pro, які заступлять «на зміну» минулого покоління Mate 20 і стануть флагманськими пристроями з максимально можливими технічними характеристиками.

Основні моменти, на які спиралися співробітники Huawei при позиціюванні серії Mate 30:

  1. Фільмування відео професійного рівня. На презентації було приділено багато часу саме з цим пунктом. Підтримка Ultra SloMo з частотою кадрів 7680 FPS! Довгі та складні 4К-таймлапси. А також колаборації з компаніями DJI, FiLMiC і ProFoto.
  2. Управління жестами та нова версія EMUI 10.
  3. Час автономної роботи.
  4. Super Charge - швидка бездротова, реверсивна та дротова зарядка.
  5. Потужний процесор з підтримкою 5G.

Камери

Для прикладу, розглянемо камери Huawei Mate 30 Pro, оскільки за словами маркетологів, компанія знову створила щось неймовірне. Камер у новинці 4, і ось за що вони відповідають:

  • 40 МП. Називається вона SuperSensing Cine Camera - перша у світі подвійна 40 МП камера, що охоплює знімання відео Cine Camera на об'єктив 18 мм при ультранизькому рівні освітлення та з підтримкою ISO 51200. Також вона знімає 4К 60 PFS ультраширокі таймлапси та ролики з частотою кадрів 7680 FPS. Ви можете подумати, що 0 в даному числі зайвий, але ні! Правда, приклади показували з частотою до 2000 FPS. Присутній режим боке у реальному часі.
  • 40 МП. Для основних кадрів. Фотографії можна робити при ISO до 409600. З'явився ефект під назвою Pro Bokeh.
  • 8 МП. Теле 3-х зум.
  • 3D Depth Sensing Camera.

Основний упор був зроблений на фільмування відео. Тому компанія Huawei стала співпрацювати з DJI та Profoto.

Висновки

В цілому девайс сильно заінтригував, і його виходу з нетерпінням 100 % чекає ціла армія любителів фото та відео знімання.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Наступна новина: Як вибрати гарну ...

КОМЕНТАРІ