На Рівненщині до 7 років позбавлення волі засуджено двох осіб,які вчинили розбійний напад

На Рівненщині до 7 років позбавлення волі засуджено двох осіб,які вчинили розбійний напад

28.09.19 08:03 0 991
Погодившись із позицією прокурора Костопільського відділу Здолбунівської місцевої прокуратури, колегією суддів Костопільського районного суду 23.09.2019 винесено вирок, яким 22-річного та 25-річного мешканців області засуджено до 7 років позбавлення волі за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 187 КК України (розбій, поєднаний з проникненням у житло).

У суді прокурором доведено, що у жовтні 2016 року вказані особи, які раніше притягувалися до кримінальної відповідальності, проникли в будинок, який розташований в одному з дачних масивів Костопільського району, вчинили розбійний напад на жінку, заподіявши їй тілесні ушкодження та незаконно заволоділи коштами в сумі понад 25 тис. грн.

Крім того, у листопаді 2016 року один з цих обвинувачених, будучи в балаклаві та маючи при собі предмет, зовні схожий на пістолет, проник в житловий будинок на території м. Острог, у якому скоїв розбійний напад на жінку похилого віку, заподіявши їй тілесні ушкодження та заволодівши майном останньої на загальну суму понад 50 тис. грн.

Під час судового розгляду обвинувачені визнали свою вину у скоєному та відшкодували завдані збитки.

Вказаний вирок суду законної сили ще не набрав.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Гривня знову пішла на ...
Наступна новина: Помпео звинуватив владу ...

КОМЕНТАРІ