У Рівненській області до суду скеровано обвинувальний акт відносно особи,яка вчинила стрілянину біля нічного клубу

У Рівненській області до суду скеровано обвинувальний акт відносно особи,яка вчинила стрілянину біля нічного клубу

28.09.19 08:12 0 920
Рівненською місцевою прокуратурою 19.09.2019 затверджено та направлено до Рівненського міського суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні стосовно 24-річного жителя міста Запоріжжя, який з хуліганських мотивів вчинив стрілянину біля нічного клубу «Лагуна».

В ході досудового розслідування слідчими СВ Рівненського ВП ГУНП в Рівненській області встановлено, що у липні 2019 року молодий чоловік, перебуваючи в м. Рівне, після відпочинку в нічному клубі «Лагуна», будучи напідпитку, використовуючи малозначимий привід, з належного йому травматичного пістолета зробив не менше одного пострілу у охоронця вказаного закладу чим спричинив йому легкі тілесні ушкодження з короткочасним розладом здоров'я. Водночас, залишаючи місце злочину, був помічений працівниками патрульної поліції, що перебували неподалік, які затримали його відразу після пострілів на місці вчинення кримінального правопорушення.

Дії особи кваліфіковано за ч. 4 ст. 296 КК України (хуліганство, тобто грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжувалось особливою зухвалістю та вчинене із застосуванням предмета, спеціально пристосованого для нанесення тілесних ушкоджень).

Довідково: за вчинення інкримінованого злочину передбачено покарання у вигляді позбавлення волі строком від 3 до 7 років.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Помпео звинуватив владу ...
Наступна новина: Український фестиваль ...

КОМЕНТАРІ