У Тернополі привітали та нагородили працівників туристичної галузі

У Тернополі привітали та нагородили працівників туристичної галузі

28.09.19 10:17 0 1991
27 вересня з нагоди відзначення Всесвітнього дня туризму та Дня туризму в Україні у приміщення міської ради відбулося нагородження кращих представників туристичної індустрії Тернопільської громади.

Привітав присутніх зі святом та вручив Подяки міського голови і цінні подарунки заступник міського голови, секретар ради Віктор Шумада.

«Висловлюю щиру подяку вам за те, що забезпечуєте повноцінний відпочинок для тернополян та щоденно відкриваєте Тернопіль для туристів з інших регіонів та країн. Спільно з вами у нас ще багато роботи попереду, покликаної на збільшення туристичного потоку у Тернопіль, - зазначив Віктор Шумада. - Найближчими роками у місті заплановане створення декількох нових великих об’єктів, які допоможуть популяризувати Тернопіль як серед вітчизняних, так і іноземних туристів. Серед них: «Водна арена «Тернопіль»», де уже в 2022 році заплановано провести Чемпіонат світу з веслування на байдарках та каное, «Палац спорту» на 3 тис. сидячих місць, де проводитимуться всеукраїнські та міжнародні змагання. Окрім того, уже є розроблений проєкт реконструкції Дального пляжу з облаштуванням рекреаційної зони та проєкт облаштування сучасного міського парку площею 10,5 га».

Віктор Шумада побажав працівникам індустрії туризму вагомих здобутків, процвітання у професійній діяльності та багато вдячних і задоволених туристів.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Крим: Російські силовики ...
Наступна новина: МВФ: обговорення нової ...

КОМЕНТАРІ