Михайло Радуцький: досьє та біографія

Михайло Радуцький: досьє та біографія

30.09.19 19:19 0 6182

Радуцький Михайло Борисович — успішний бізнесмен, а також засновник клініки "Борис". Прізвище Михайла знаходилося в списку партії "Слуга Народу". Він був одним із кандидатів в народні депутати (No 18 у виборчому списку), а після проведення виборів став народним депутатом України. Крім цього він виступає позаштатним радником Зеленського Володимира, який призначив його на посаду 30-го липня 2019 року. Більш детальну інформацію про Михайла Радуцького читайте на сайті https://my.ua/.

Біографія:

  • дата народження - 05.12.1968 року (50 років);
  • знак Зодіаку — стрілець;
  • знак за східним гороскопом — Земляна Мавпа;
  • національність — українець;
  • віросповідання — православний.

Сім'я

Радуцький є експертом з усіх питань, пов'язаних з реформою медицини, одружений на Радуцький Людмилі. У них є спільний 30-річний син, який є київським ресторатором. Окрім цього він відкрив заклади City Beach Club та Mozgi Bar. У медичного гуру є дуже поширене хобі — риболовля.

Дитячі роки та навчання

Народився Михайло Борисович в Києві. Відразу після закінчення школи, він вступив до медичного училища No 2 імені Гаврося. Він сам стверджує про те, що надійшов до цього училища виключно з певних причин, серед яких: небажання йти в армію, а також захопленість медициною. Михайло любив все, що пов'язано з медициною і тому не хотів з нею розлучатися навіть на період служби в армії.

В училищі він отримав спеціальність фельдшера швидкої допомоги. У НУФК Києва він здобув звання магістра професійного та олімпійського спорту. У цьому ВНЗ він навчався на факультеті "фізичної реабілітації".

Кар'єра та бізнес

Відразу після жахливої катастрофи в Чорнобилі, Михайло допомагав лікарям, які перебували в нинішній зоні відчуження.

Перше місце роботи Михайла — дитяча лікарня, де він санітаром трудився приймального покою. Переступивши планку повноліття, він став працювати санітаром на швидкій допомозі, при цьому продовжуючи навчання в училищі.

Михайло згадує роботу у швидкої досить чітко, адже вона по суті не приносила йому грошей. В основному весь заробіток приходив від того, що він зі своєю командою підвозили людей до потрібних точок. Самими "рибними" з досвіду Михайла, були зміни на свята. Люди в основному затримувалися в місті, не маючи можливості дістатися на роботу громадським транспортом.

Робота фельдшера для Михайла почалася в 1987 році.

Під час зародження корпоративної діяльності Радуцький знайомиться з Віктором Самойленко. На той момент він трудився в корпоративі "Союз". У Михайла вже був досвід організовувати дискотеки та інші концерти під час навчання в училищі. Віктор пропонує йому організувати концерти, після чого Михайло подзвонив родичеві в Москву і попросив приїхати в Київ. Він уже на перших двох вечорах зумів заробити 2500 рублів.

Слідом пішов концерт, де виступала Лариса Долина в Києві. Михайло на цьому заході заробив 14000 радянських рублів. Трохи пізніше він приймає рішення заснувати кооператив "Київконцерт", основою діяльності якої відводилося на організацію концертом в столиці країни. Там він займав посаду заступника директора. Дана діяльність була на його плечах до 1993 року разом з Дмитром Гордоном.

З цього ж 1993-го року Радуцький Михайло Борисович почав свій бізнес, в тій сфері, яка була йому близька. На цей раз він відкриває клініку "Борис". Інвесторами даної клініки було 4 людини. Вони тоді зібрали по 1000 доларів. Зауважимо, що інвестором також був Дмитро Гордон. Перше місце прийому пацієнтом була квартира в Києві.

Із 1994 по 2004 роки Радуцький перебував на посаді директора "Борис", а з 2004 став президентом ТОВ "Борис".

Із 2014 по 2015 рік Михайло був заступником мера Києва, а починаючи з 2015 він є радником Кличка.

Зовсім недавно Михайло прийняв рішення продати бізнес та піти у велику політику. Червень 2019 став для нього досить знаменним, оскільки ЦВК зареєструвала Радуцького як кандидата в Нардепи України від "Слуга Народу". А вже після завершення виборів він стає народним депутатом.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Як правильно кладеться ...
Наступна новина: Основна характеристика ...

КОМЕНТАРІ