Основна характеристика багатоступінчастого відцентрового насосу Speroni 5

Основна характеристика багатоступінчастого відцентрового насосу Speroni 5

30.09.19 20:10 0 4225

Speroni RSM 5- це відцентровий багатоступінчастий насос, який має горизонтальну конструкцію. Він має хороші гідравлічні характеристики, велику продуктивність при мінімальних витратах електроенергії. Завдяки невеликому рівні шуму, насоси отримали широке застосування. RSM 5 - це багато в чому вдосконалена модель з підвищеним рівнем якості та продуктивності, яка володіє грамотно продуманою конструкцією та корпусом з оцинкованої сталі, що дозволяє показувати безперебійну роботу по перекачування чистої рідини. Даний агрегат відмінно підходить для забезпечення високих гідравлічних характеристик, при відносно економному споживанні електроенергії. До речі, придбати насос speroni rsm 5 можна в інтернет-магазині: https://speroni-shop.com.ua/poverhnostnyi-nasos-speroni-rsm-5.

Сфера застосування

Насос підійде до застосування в системах підвищення тиску для господарчо-побутового призначення, а також в системах фільтрації, наповненні ємностей, системах поливу, мембранних баках і при митті машин. При цьому модель гарантує відносно низький рівень шуму.

Насос даної серії підходить для перекачування чистої рідини або води з невеликим вмістом газу або інших хімічно неагресивних домішок. Насос не можна використовувати для перекачування рідини з високим вмістом абразивних речовин, твердих частинок, в'язких, горючих або маслянистих домішок, які можуть нашкодити внутрішнього механізму насоса. Головною особливістю агрегату є конструкція при якій кілька робочих коліс послідовно встановлені одне за одним в кожусі з нержавіючої сталі та підвищують тиск від ступеня до ступеня.

Розглянутий агрегат випускається в Італії, а це говорить про те, що він відповідає високим показникам європейської якості, має перевірену та надійну збірку, реалізується з гарантією від заводу виробника.

Характеристики насос Speroni RSM 5:

  • ротор та вал мотора виготовлені з нержавіючої сталі;
  • дифузор виготовлений з полімеру норіл;
  • насос має чавунний корпус;
  • механічне торцеве ущільнення (RS / RSM 3-4-5) - кераміка / графіт;
  • робочі колеса виготовлені з полімеру норіл;
  • супорт двигуна зроблений з чавуна;
  • кожух насоса зроблений з нержавіючої сталі;
  • механічне торцеве ущільнення (RS / RSM 40-50-60-80) - кремній / кремній.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Наступна новина: Основные преимущества ...

КОМЕНТАРІ