Як відбувається хімчистка пальто?

Як відбувається хімчистка пальто?

01.10.19 19:58 0 5417

Вартість пальто в наші дні залишає бажати кращого. Саме тому, дозволити його собі можуть далеко не всі, а його власники намагаються дбайливо стежити за цим предметом гардероба, сподіваючись, що виріб прослужить багато років поспіль. Треба сказати, що необхідно не тільки зберігати пальто в спеціальному захисному чохлі, а й час від часу доставляти його в хімчистку. Адже саме там знають, як поводитися з цим одягом і тканинами, з яких вони складаються. В наші дні хімчистка пальто допоможе не тільки повернути яскравість відтінків, але й позбавить від плям самого різного характеру. До речі, в Києві дану послугу надає "Американська Хімчистка": https://ah.com.ua/ru/uslugi/khymchystka-palto/.

Чому слід звернутися в хімчистку?

Популярність хімчисток зростає з кожним днем. Це пов'язано не з тим, що багато земляків не хочуть займатися пранням, а тому, що багато речей вимагають делікатного догляду. Тобто, в пральній машині прати їх за допомогою звичайного порошку вкрай небезпечно. Тканина мнеться, а внутрішній наповнювач збивається. Крім цього, на пальто можуть з'явитися плями, від яких позбутися домашнім набором побутової хімії точно не вдасться. У хімчистці виберуть відповідний тип чистки, беручи до уваги рекомендації виробника, а також можуть виконати ремонт.

Чистка пальто: що потрібно знати?

Коли фахівець хімчистки прийняв пальто, перш за все він переглядає його. Можливо, що предмет одягу має безліч металевих і пластмасових аксесуарів. Вони можуть пошкодити тканину під час обертання барабана в машині, і тому їх знімають. Пальто може піддаватися 2 видами хімчистки:

  1. вологій чистці;
  2. аквачистці.

З вологим видом знайомі майже всі. Виріб поміщають в барабан пральної машини. Поступово подається розчинник, який і буде відповідати за видалення плям, що в'їлися. Що стосується аквачистки, то тут пальто буде проходити обробку при незначній кількості води. Тільки так можна буде зберегти насиченість кольору та не зіпсувати тканину. Щоб позбутися від частинок мийного засобу необхідно прополоскати одяг. В кінцевому підсумку пальто поміщають в сушильну камеру, де воно висихає.

Хімчистка пальто займає декілька годин. Здається виріб власнику в захисному поліетиленовому чохлі та на вішалці. Краще відразу перевірити якість роботи, щоб потім не довелося повертатися назад, виявивши псування або пляму вдома. Варто відзначити, що користуватися послугами дешевих хімчисток не варто, як правило це призведить лише до купівлі нового одягу.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Почему стоит выучить ...
Наступна новина: Хімчистка пуховиків: що ...

КОМЕНТАРІ