Маркарова про переговори з МВФ: ми точно не випадаємо з нормального графіку

Маркарова про переговори з МВФ: ми точно не випадаємо з нормального графіку

03.10.19 11:07 0 793
Українська влада «не випадає з нормального графіку» переговорів з Міжнародним валютним фондом, заявив міністр фінансів України Оксана Маркарова в інтерв'ю Радіо Свобода.

«Це вже третя програма, над якою я особисто теж веду перемовини. Можу вам сказати, що найшвидше, коли нам вдавалося домовитися від початку ініціювання програми до моменту отримання staff level agreement – це було кілька місяців. І кожен раз одні й ті ж самі експерти писали, що «ай-ай-ай, місія поїхала, не домовилися», – сказала Маркарова в етері «Ваша свобода».

Вона наголосила, що практично неможливо домовитися про фінансування під час двотижневої місії.

«Тобто перемовини мають свою динаміку. Є ініціація, є обмін інформацією, є місія, яка формально приїжджає, проводить зустрічі. Зараз у нас тривають дискусії, ми обговорюємо проєкти документів. Сподіваюся, найближчим часом ми ці дискусії фіналізуємо. Однак ми точно не випадаємо з нормального графіку», – заявила міністр.

Маркарова додала, що Україна планує візит урядової делегації на річні збори Міжнародного валютного фонду в середині жовтня.

«Там заодно продовжимо перемовини, але ще раз – ці перемовини тривають завтра. Для цього не потрібно бути фізично в одному місці», – наголосила посадовець.

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Саудівський кронпринц ...
Наступна новина: Інформатор,який написав ...

КОМЕНТАРІ