Рух Шулявським мостом планують відкрити в грудні – КМДА

Рух Шулявським мостом планують відкрити в грудні – КМДА

03.10.19 14:38 0 2336
Наприкінці грудня поточного року заплановано відкрити рух автотранспорту новим Шулявським шляхопроводом у Києві, повідомили у Київміськадміністрації після зустрічі на будівельному майданчику столичного міського голови Віталія Кличка з представниками підрядника і субпідрядника, фахівцями зі зведення мосту.

«Місто виконує свої зобов'язання перед підрядниками і вимагає дотримання термінів будівництва важливого інфраструктурного об'єкту столиці. Тому наприкінці грудня, як і планували, рух транспорту новим мостом має бути відкритий», – повідомили у КМДА.

В столичній адміністрації заявили, що представник субпідрядника, генеральний менеджер голандсько-української компанії «Маммут-Україна» Руслан Сирбу запевнив, що компанія зацікавлена у якнайшвидшому виконанні робіт.

Щодо термінів виконання робіт зі зведення шляхопроводу голова ради директорів компанії «Укрбуд» Юрій Пелих зазначив, що будівництво подібного мосту за такий нетривалий час відбувається в Україні вперше.

За словами підрядників, уже на початку листопада, вся конструкція мосту буде змонтована на тимчасових опорах, паралельно тривають роботи з облаштування підпірної стіни з боку заводу «Більшовик». /**/ /**/ /**/

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ