Трамп допустив можливість арешту «за зраду» голови комітету з розвідки Палати представників

Трамп допустив можливість арешту «за зраду» голови комітету з розвідки Палати представників

03.10.19 10:15 0 925
Президент США Дональд Трамп допустив можливість арешту конгресмена-демократа Адама Шиффа, який у Палаті представників очолює комітет із розвідки. На думку американського лідера, такий арешт може відбутися через «державну зраду» Шиффа.

На сторінці у Twitter Трамп написав, що Шифф придумав «фейкову і жахливу» заяву на слуханнях в Конгресі і видав її за слова президента США у телефонній розмові з президентом України Володимиром Зеленським.

«Вона (заява – ред.) не мала жодного відношення до того, що я сказав під час телефонного дзвінка. Арешт за зраду?», – написав Трамп у соцмережі.

Раніше Дональд Трамп також заявляв, що конгресмен-демократ Адам Шифф «повністю спотворив» його розмову з президентом України.

Під час слухань у комітеті з розвідки 26 вересня Адам Шифф після оприлюднення тексту скарги американського розвідника щодо липневої телефонної розмови американського і українського президентів сказав, що стиль тодішнього спілкування Трампа можна вважати «класичним кримінальним шантажем». /**/ /**/ /**/

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Легка атлетика: українка ...
Наступна новина: На Тернопіллі 60% голів ОТГ ...

КОМЕНТАРІ