У столиці відкрили комфортну залу очікування для українських воїнів

У столиці відкрили комфортну залу очікування для українських воїнів

03.10.19 08:31 0 523
1 жовтня на Центральному залізничному вокзалі станції «Київ-Пасажирський» відбулося відкриття зали очікування для військовослужбовців, яку нещодавно переобладнали з депутатської зали.

«Ми з вами перебуваємо в колишній депутатській залі. відкриваємо зал для військовослужбовців. Це символічна подія. Ми – в неоплатному боргу перед захисниками України. Впродовж двох тижнів відкриємо такі самі зали у шести основних українських містах. Ми беремо зобов'язання за місяць відкрити такі зали в усіх обласних центрах», – зазначив керівник Укрзалізниці Євген Кравцов.

У новій залі очікування створено всі умови для того, щоб українські захисники могли відпочити й привести себе в порядок. Зокрема, у приміщенні обладнано санітарні кімнати, буфет, душ, камеру схову, бібліотеку. Окрім цього, встановлено пральну машину, прасувальну дошку з праскою, крісла, телевізор, холодильник, розетки Wi-Fi, камери спостереження.

«Це справді важлива подія у житті військовослужбовців, а особливо тих, які переміщаються залізничним транспортом. Саме з таких кімнат починається відчуття того, що люди, які зі зброєю в руках захищають українську незалежність і свободу нашого народу, реально потрібні державі», – зауважив начальник Головного управління морально-психологічного забезпечення Збройних Сил України генерал-лейтенант Олег Грунтковський.

Спільно з громадськими активістами і волонтерськими організаціями у кімнаті відпочинку забезпечуватимуть умови для психологічної реабілітації й дозвілля військовиків.

Зала працюватиме цілодобово, а розташована вона на першому поверсі будівлі Центрального вокзалу столиці.

Джерело: Урядовий портал

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Рівному викрито ...

КОМЕНТАРІ