Що таке толокар і як його вибрати?

Що таке толокар і як його вибрати?

04.10.19 20:29 0 5387

Толокар — це не просто транспортний засіб, а багатофункціональна іграшка, яка співає, світиться та «бібікає». Машинка-каталка рекомендується дітям від 1 року до 3 років. Але як показує практика, інтерес до толокару виявляють також і малюки з півроку і до 4 - 5 років:

  • Зовсім маленьким дітям цікаво натискати на кнопки, повертати ключ запалювання та спостерігати за різнокольоровими вогниками. Це розвиває дрібну моторику, сприйняття малюком кольорів і різних звуків. У більшості моделей машин є багажник, діти обожнюють складати в нього свої іграшки. До речі, каталки служать діткам опорою, щоб навчитися ходити.
  • Дітки від 1 року починають вчитися відштовхуватися ніжками від підлоги, сидячи на машині. Але все ж люблять, щоб їх покатали батьки. Тому виробники зробили толокар з батьківською ручкою. З нею набагато зручніше катати малюка, а коли вона стане не потрібна, її можна просто зняти.
  • Діти з 2 років люблять брати з собою толокар на прогулянку, влаштовувати на них гонки та брати з собою в пісочницю. Дуже зручно, що в багажник поміщаються відерця, лопатки та пасочки. Та й взагалі перевозити пісок в багажнику дуже цікаво.

У всіх машинках є задній стопор, який не дає їй перевернутися назад. Це важливий елемент для безпеки вашої дитини. Деякі толокари оснащені знімним тентом від сонця. Далі, ми розглянемо основні моменти на які треба звернути свою увагу перед тим, як купить толокар. До речі, зробити це можна в інтернет-магазині https://pampik.com/.

На що звернути увагу при виборі толокару?

  1. Машина повинна бути зроблена з високоякісного пластику, не мати гострих країв, задирок, щоб не поранити дитину. Вироби з хорошого матеріалу не вигоряють на сонці та зберігають свій яскравий колір на протязі довгого проміжку часу.
  2. Практично у всіх моделей пластикові колеса, вони звичайно шумно торохтять по асфальту, але зате завдяки ним машина легка і навіть однорічний малюк без зусиль зможе тягати її за собою або перед собою. Моделі з металу у вигляді справжніх дорослих марок автомобілів (Мерседес, Джип, Феррарі) мають надувні колеса. Такі машини дорожчі та важкі.
  3. Є два елементи, які обов'язково повинні бути в машинці-каталці — це багажник та задній стопор.
  4. Що стосується кольорів, то на ринку є величезна різноманітність моделей, що дозволить вибрати толокар на будь-який смак. Є моделі з мультяшними героями, принцесами, рожеві кадилаки для дівчаток, а також трактори, джипи, мотоцикли, пожежні машини для хлопчиків.
  5. Зверніть увагу на наявність підніжок, щоб дитині було куди ставити ніжки, коли ви будете її катати.

Основні переваги толокара:

  • Це багатофункціональна іграшка, яка подобається всім дітям без винятку. Інтерес до неї зберігається у дітей протягом декількох років.
  • Вона розвиває дрібну моторику за рахунок кнопочок на приладовій панелі, зміцнює м'язи ніг і спини, вчить дитину орієнтуватися в просторі, а також швидко реагувати.
  • З нею можна грати як вдома, так і на вулиці.
  • Вона не займає багато місця у квартирі та дуже легко миється. Досить просто протерти її вологою ганчірочкою після прогулянки та продовжити на ній кататися вдома.
  • Коли дитина тільки вчиться ходити, вона з задоволенням буде триматися за опору. Це набагато краще, ніж ходунки, після яких багато дітей продовжують ходити на носочках. З машинкою-гойдалкою таких проблем у вас не буде.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Наступна новина: Основні правила вибору ...

КОМЕНТАРІ