Верховний суд своїм рішенням залишив лося у Червоній книзі України

Верховний суд своїм рішенням залишив лося у Червоній книзі України

05.10.19 10:26 0 854
Верховний суд визнав законним наказ Міністерства екології, яким лося внесено до Червоної книги України, повідомляє у середу пресслужба суду.

«Рішення ухвалене 2 жовтня під час судового засідання, на якому відбувся перегляд у касаційному порядку справи за позовом до Міністерства екології та природних ресурсів України, Міністерства аграрної політики та продовольства України про визнання протиправними дій та бездіяльності, визнання погодженими лімітів добування мисливських тварин, зобов'язання відповідачів вжити заходів щодо усунення порушень прав позивача та його інтересів, визнання нечинним зазначеного наказу», – йдеться в повідомленні.

У суді додали, що Верховний Суд залишив у силі рішення суду апеляційної інстанції, яким визнано чинним наказ Мінекології про внесення лося європейського до Червоної книги України.

Повний текст рішення в суді пообіцяли оприлюднити упродовж п'яти днів.

8 квітня Шостий апеляційний адміністративний суд задовольнив апеляційну скаргу Мінприроди на рішення Окружного адмінсуду Києва щодо скасування наказу про занесення лося європейського до Червоної книги України. /**/ /**/ /**/

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ