На Тернопільщині запрацював інформаційно-консультативний пункт для бізнесу Шумської ОТГ

На Тернопільщині запрацював інформаційно-консультативний пункт для бізнесу Шумської ОТГ

05.10.19 10:05 0 712
Урочисте відкриття інформаційно-консультативного пункту для бізнесу Шумської ОТГ у рамках Програми підтримки секторальної політики відбулося 2 жовтня у залі засідань міської ради. Департаментом економічного розвитку і торгівлі облдержадміністрації реалізовується Проект «Створення мережі об'єктів інфраструктури підтримки підприємництва у Тернопільській області».

Директор Департаменту економічного розвитку і торгівлі Тернопільської ОДА Галина Воляник презентувала діяльність об'єктів інфраструктури підтримки малого та середнього підприємництва в області.

Пилипчук Роман – реєстратор Центру надання адміністративних послуг-працівник інформаційно-консультативного пункту для бізнесу Шумської ОТГ ознайомив присутніх із переліком послуг, які надаватиме новостворений пункт, в тому числі інформування населення за допомогою місцевих ЗМІ та на сайті громади. Усі шістдесят послуг, які надаватиме інформаційно-консультативний пункт, будуть безкоштовними.

Міський голова Володимир Плетюк висловив сподівання, що відкриття даного консультативного пункту надасть можливість для розвитку бізнесу на території громади. Відразу після завершення заходу представники бізнесу громади мали змогу отримати консультації щодо власних проблемних питань.

Консультацію можна отримати у робочі дні – з 8.00 до 17.15, у п'ятницю – до 16.00, обідня перерва – з 13.00 до 14.00 год.

Довідки за тел.: (03558) 2-23-77, 098-597-69-40.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ