Як заробити на ринку нерухомості з мінімальним капіталом?

Як заробити на ринку нерухомості з мінімальним капіталом?

05.10.19 13:29 0 8033

Більшість людей думають, що найлегший та найзрозуміліший бізнес — це власна нерухомість. Але при цьому він передбачає наявність великого стартового капіталу, вибір об'єкта та вкладення в нього інвестицій. Здавалося б більше нічого робити не треба, тільки встигай знімати дивіденди. І це найперша, і головна помилка бізнесмена-початківця. Тут далеко не все так просто. Далі, ми детальніше розглянемо особливості даного бізнесу. Ну а розповість нам про це співробітник порталу нерухомості Недвіга Про.

Чому варто ризикнути та побудувати бізнес на нерухомості?

Основними перевагами вкладення грошей в нерухомість є:

  • Стабільність. Цей ринок більш стабільний в порівнянні з цінними паперами, закордонними вкладами та іншими грошовими інвестиціями. Бувають періоди зниження цін, але все ж це зниження — не такий великий ризик, як стрімкі піке акцій на фондовій біржі. Як правило, воно має тимчасовий характер.
  • Додатковий дохід. Нерухомість можна вигідно здати в оренду та отримувати хороший дохід, особливо якщо вона знаходиться в курортній зоні.
  • Купив старе, зробив нове. У купленій квартирі можна зробити хороший ремонт і продати її дорожче. Сучасний ринок будматеріалів пропонує широкий вибір продукції для модернізації житла та офісу за доступними цінами.
  • Кредитування. Ви можете отримати кредит в банку, заклавши нерухомість, і попри це продовжувати її здавати в оренду, тим часом займаючись іншим бізнес-проектом на отримані гроші.
  • Офіс у себе вдома. Ви маєте можливість зайнятися власною справою та пристойно заощадити на оренді офісу, зробивши його прямо у своїй новій квартирі.
  • Порятунок від інфляції. Вклавши гроші в нерухомість ви врятуєте їх від інфляції, яка з кожним роком з'їдає банківські накопичення.

Варіанти заробітку для інвесторів-початківців з мінімальним капіталом

Багато людей питають: "Що робити, якщо початкового капіталу немає або він дуже малий, щоб купити гідне житло, яке в майбутньому буде мати попит?". Тут є декілька варіантів:

  1. Покупка старої нерухомості, але в хорошому районі. В Україні такі будинки або квартири — не рідкість. Потрібно лише добре подивитися навколо. Господарів можна легко переконати позбутися «руїни» пристойно збивши їй ціну. У ремонт не слід вкладати шалені гроші та витрачатися на шикарні матеріали, а також вибирати кричущі тони. Все повинно бути ефектно, акуратно, комфортно. При такому розкладі можна заробити на нерухомості біля 50 % прибутку від вкладених інвестицій.
  2. Покупка земельної ділянки. Але робити це потрібно не для будівництва, а щоб була можливість її вигідно перепродати. Річ у тім, що зростання цін на квартири хвилеподібне то, падає, то піднімається. А ось ціна на землю, зазвичай, тримається на одному і тому ж рівні. На відстані 15-20 км від великих обласних центрів, які стрімко розвиваються, можна знайти дешеві ділянки, зробивши ставку на те, що через 5-7 років вони подвояться в ціні. Перевагу віддати слід ділянці з шикарним природним пейзажем, поблизу якої є або ліс, або водойма.

Висновки

Ці варіанти, звичайно, надихають, але не потрібно забувати, що в цьому бізнесі багато нюансів. Тому перед вкладенням стартового капіталу в подібні проекти слід ретельно вивчити всю інформацію. Підійдуть навіть навчальні курси.

Пам'ятайте: без спеціальної підготовки можна зазнавати величезних збитків та на все життя залишитися в боргах!
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Наступна новина: Microsoft заявляє про намір ...

КОМЕНТАРІ