Шафи-купе: основні переваги

Шафи-купе: основні переваги

06.10.19 19:37 0 5447

Бувши колись закордонною екзотикою, шафи-купе сьогодні міцно влаштувалися на вітчизняному меблевому ринку і у квартирах безлічі українців. І, звичайно, цей успіх і популярність такого виду меблів аж ніяк не випадкові. Річ у тім, що шафи-купе мають безліч переваг, які вигідно відрізняють їх від традиційних шаф з розпашними дверима. Далі, ми розглянемо, які переваги має такий вигляд меблів. Ну а розповість нам про це співробітник інтернет-магазину https://mebel-nova.com.ua/shkafy-kupe/, в якому безпосередньо можна придбати шафи купе в Україні.

Основні "+" шаф купе:

  • Допомагає заощадити житлову площу. Річ у тім, що традиційні меблі з розпашними дверима передбачають при їх установці наявність певного простору, призначення якого — тільки дати дверцят шафи можливість відкриватися. Більше ця площа ні для чого не використовується, тобто, практично, вилучається із загального житлового простору. Особливо чутливою ця втрата житлового простору є, якщо мова йде про невелику міську квартиру, де використовується кожен квадратний сантиметр. Установка шафи-купе дозволить забути про невикористану «мертву» зону і максимально ефективно використовувати всі наявні ресурси житлової площі. Розсувні двері, на відміну від розпашних, зміщуються один відносно одного і не вимагають для відкриття ні сантиметра житлового простору, якого часто не вистачає.
  • Забезпечує велику місткість. Особливо, якщо ми маємо на увазі об'єкт обстановки, виготовлені за індивідуальним проектом. Таке рішення допоможе залучити весь наявний простір, а також використовувати місця, які найчастіше не використовуються або служать для складування всякого мотлоху. Наприклад, кутова шафа-купе, спроектована, виготовлена та встановлена професійними майстрами, допоможе перетворити захаращений кут в охайне і практичне місце зберігання, яке, до того ж, стане відмінною прикрасою інтер'єру. Ви самі можете взяти участь в проектуванні майбутнього предмету меблів і розрахувати розташування полиць та відділень відповідно до передбачуваного об'ємом речей.
  • Естетичність. Сучасні моделі шаф-купе, купити які можна в меблевому магазині, відрізняються прекрасним зовнішнім виглядом. А велика кількість забарвлень та конструктивних рішень дозволить підібрати найбільш підходящий саме для вас варіант. Однак, якщо ви бажаєте отримати меблі, які ідеально впишуться в ваш інтер'єр, має сенс подумати про те, щоб замовити виготовлення шафи-купе за замовленням. Досвідчений дизайнер меблів спроектує вашу майбутню шафу, тож вона буде максимально органічно виглядати у вашій оселі. Велике значення при цьому має професіоналізм виконавця, тому намагайтеся звертатися тільки в серйозні компанії з бездоганною репутацією.
  • Надійність та безпечність. У порівнянні з розпашною шафою меблі з розсувними дверима набагато безпечніші, мабуть, краще всіх її особливості оцінять молоді батьки з маленькими дітьми. Ваш дитина не притисне випадково пальці, як і не вдариться по необережності об незакриту стулку та у неї не виникне спокуси «покататися», повиснувши на ручці дверей. Та й дорослі не так уже й рідко стукаються об розпашні стулки, які забули прикрити. Що стосується надійності, сучасні виробники випускають велику кількість фурнітури для шаф-купе, яка розрахована на тривале використання без особливого змісту та догляду. Єдина вимога при цьому — не гнатися за дешевими низькоякісними виробами та використовувати тільки надійну продукцію відомих брендів.
  • Доступна ціна. Якщо не так давно наявність в будинку шафи-купе було свідченням заможності та високого соціального статусу, то сьогодні картина докорінно інша. Виробники, що називається, «набили руку», і все більше оптимізують виробництво меблів, що забезпечує зниження вартості продукту без впливу на її якість.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Наступна новина: Как выбрать камеру ...

КОМЕНТАРІ