Chevrolet Corvette Roadster 2020: що потрібно знати?

Chevrolet Corvette Roadster 2020: що потрібно знати?

07.10.19 19:58 0 1729

Як повідомляє сайт https://avtodigest.com: нова версія Chevrolet Corvette Roadster 2020 отримає жорсткий дах з електроприводом, який зможе складатися в спеціальний відсік. Виробництво такого автомобіля може початися вже в першому кварталі наступного року. Необхідно відзначити те, що на рідному ринку США, продажі Chevrolet Corvette знижуються вже протягом декількох останніх років. За поточний рік було продано близько 19,000 машин Chevrolet Corvette поточного покоління — компанія фактично втратила 25% від відсутності попиту на дану модель.

В середині літа поточного року, компанія представила Corvette вже восьмого покоління в кузові Targa. Тобто металевий дах може у машини повністю зніматися. Але прийшов час представити Chevrolet Corvette вже в іншому в кузові, в кузові «родстер». Що стосується зовнішності, то Chevrolet Corvette Roadster практично нічим не відрізняється від інших моделей Corvette, в тому числі й Targa.

Дах автомобіля створений з надлегких композитів, складається з двох половин. Час, за який дах автомобіля складається та розкладається становить приблизно 16 секунд. Весь мудрований механізм складається з 6-ти електромоторчиків. Для того, щоб прибрати дах, необхідно буде знизити швидкість автомобіля до позначки в 48 кілометрів на годину.

Якщо говорити про Chevrolet Corvette Targa, то до ваги автомобіля додається ще 46 кілограмів ваги даху. Для того, щоб захистити автомобіль від вітру з заднього боку, авто має вертикальне скло — цим склом можна управляти незалежно від розташування даху автомобіля.

У компанії заявили, що автомобіль має багажник середніх розмірів і наявність даху нітрохи не краде обсяг багажника. Всередині автомобіля є 12-дюймовий тачскрін-дисплей, усічений зверху та знизу рульове колесо. На центральній консолі є безліч ручок і кнопок для регулювання всіляких функцій автомобіля.

Новий Roadster Chevrolet Corvette буде пропонуватися з тим же силовим агрегатом, що та оснащується Targa. Це атмосферні восьмициліндровий силовий агрегат з робочим об'ємом 6,2 літра, який може розвивати потужність в 502 кінські сили. Крутний момент при цьому, може досягати позначки 630 Ньютон метрів.

Мотор агрегатується восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач. Максимальна швидкість машини обмежується на позначці в 312 кілометрів на годину. З місця до 100 кілометрів на годину, машина прискорюється менше, ніж за 3 секунди. Загалом авто має бути дуже і дуже цікавим!

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: 3 місця,які потрібно ...
Наступна новина: Натяжной потолок из ПВХ: ...

КОМЕНТАРІ