Тернопіль підписав Угоди про партнерство з білоруськими містами Гродно та Пінськ

Тернопіль підписав Угоди про партнерство з білоруськими містами Гродно та Пінськ

09.10.19 12:54 0 2375
В рамках Другого форуму регіонів України та Білорусі, що відбувся нещодавно у Житомирі, Тернопіль отримав два нових білоруських міста-партнера.

Зокрема, підписання Угоди про партнерство та співробітництво відбулося між Тернополем та м. Гродно - в особі міського голови Сергія Надала та Голови Гроднівського міського виконавчого комітету Мечислава Гоя, а також між Тернополем і м. Пінськ - в особі Сергія Надала та Голови Пінського міського виконавчого комітету Івана Ребковця.

Угоди про партнерство між містами підписані з метою зміцнення дружби та взаєморозуміння, а також зближення громад міст у дусі толерантності та культурної співпраці.

«Ми дуже цінуємо той досвід і знання, які здобуваємо від наших міст- побратимів та міст- партнерів. І нам дуже приємно отримати ще два нових білоруських міста- партнера, - зазначив Сергій Надал.- Відтепер з містами Гродно та Пінськ ми розвиватимемо співробітництво між нашими закладами охорони здоров’я, освітніми установами, розроблятимемо спільні економічні проєкти та інвестиційні програми».

До слова, Тернопіль загалом має 25 міст-партнерів та побратимів з 13-ти країн світу.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ