Ведуча ТСН.Ранок Марічка Падалко разом з чоловіком пробігла марафон

Ведуча ТСН.Ранок Марічка Падалко разом з чоловіком пробігла марафон

09.10.19 09:47 0 6347

На фініші подружню пару зустрічали та вітали їх діти – син Михайло та донька Катерина. По виразу обличчя дітлахів було помітно, що вони безмежно пишаються та радіють за своїх батьків.

Марічка Падалко вже вдруге бігла 42-км марафон, перший – у 2017 році. А взагалі бігом ведуча захопилась у 2015 році, почавши з дистанції 2 км.

За словами Марічки, у найближчий час вона не збирається бігти марафон, а хоче більше бігати коротші дистанції, напівмарафоні, і поєднувати забіги із подорожами різними містами.

Весь мій марафон - в першому фото. Радість до сліз, що не зійшла з дистанції, що знов пробігла 42 км, і уперше вдвох з чоловіком! Три роки від мрії зробити це разом! Дякую всій команді RunUkraine! Дякую всім, хто був на трасі. Всім, хто поставився із розумінням до марафону і, звісно, чоловіку, який пробіг зі мною всю дистанцію

, - одразу на фініші прокоментувала Марічка Падалко.

Ведуча зізналась, що три тижні тому підвернула на пробіжці голеностоп, і під час марафону, на 13-му км, він дав про це знати. Спочатку Марічко просто терпіла, потім в неї промайнула думка зійти з дистанції, але вона звикла перемагати і не зупинятися на півшляху! Падалко розповіла, що її дало сили продовжити бігти:

По-перше, не казала чоловіку, він би наполягав, щоб ми це припинили. Казала собі, «Біль? Його немає!», уявляла обличчя дітей, які чекають нас на фініші, і це діяло як знеболювальне. На ранок в мене дуже боліла ліва рука. Усвідомила, що поки погано працювала ліва нога, активна допомогла собі лівою рукою.

Нагадаємо, що Марічка Падалко була обличчям рекламної кампанії марафону - бігборди, зовнішні плакати у метро, громадському транспорті почали з’являтися на вулицях Києва ще влітку. А під час забігу, всі 17 000 учасники отримали брошуру, на якій було зображення з Марічкою.

Маршрут ювілейного 10th Wizz Air Kyiv City Marathon пролягав 40 вулицями столиці та двома мостами через Дніпро: Патона та Північним.

Автор: УкрЗахідІнформ .

фото

фото

фото

фото

фото

фото
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Мойка окон и фасадов в ...
Наступна новина: У Тернополі триває ...

КОМЕНТАРІ