Обладнання для кабінету хімії — сучасний погляд на традиційне оформлення школи

Обладнання для кабінету хімії — сучасний погляд на традиційне оформлення школи

10.10.19 12:46 0 5775

Що важливо для засвоєння шкільного курсу хімії? Обов’язковою є робота в команді, проведення достатньої кількості практичних дослідів і, звісно, — якісне та сучасне обладнання кабінетів хімії.

Деякі вчителі доводять важливість вивчення міжпредметної взаємодії хімії з іншими науками (біологією, географією, історією) та їх практичного застосування.

Сучасні цифрові лабораторії з широким асортиментом датчиків дозволяють розширити коло дослідів і експериментів, які проводяться на уроці.

хімія

Які є види обладнання для хімічного кабінету?

Увесь існуючий асортимент хімічного обладнання в цілому можна поділити на:

  1. Прилади загального призначення: мікроскоп, ваги тощо.
  2. Демонстраційне обладнання кабінету хімії: холодильник, термометр, набори для демонстрації класу хімічних явищ і процесів.
  3. Лабораторне хімічне обладнання: все необхідне учням для проведення дослідів.

Набір шкільний лабораторний для кабінету хімії

Лабораторним роботам і, відповідно, обладнанню приділяється дуже багато уваги в концепції НУШ. Тому до набору обладнання входить дуже багато складових, залежно від актуальних потреб вчителя і фінансових можливостей школи. Обов’язково мати якісний набір хімічного посуду, а саме:

  • пробірка хімічна;
  • хімічна склянка;
  • хімічна піпетка;
  • фільтрувальний папір;
  • лійки та колби;
  • чаша тощо.

хімія

Меблі для хімічного кабінету: на що звернути увагу

Меблі для хімічного кабінету потребують особливої прискіпливості при виборі. Адже під час лабораторних і практичних робіт бувають різні випадки. Тому й усі поверхні в кабінеті хімії мають бути стійкими до пошкоджень, до дії кислот тощо.
При виборі стільниць, орієнтуйтеся на пластикові, керамічні, з хімічно стійкого ДСП, бажано з бортиком. В ідеалі, навчальний кабінет хімії потрібно обладнати мийками. Та на практиці це трапляється рідше, ніж хотілося б.

Де купити обладнання для кабінетів хімії?

Будь яке оснащення шкільних кабінетів за надзвичайно вигідними цінами можна замовити в інтернет-магазині B-Pro.
У тому числі — й обладнання кабінетів хімії під ключ: із підбором, доставкою, установкою та налаштуванням усього необхідного хімічного приладдя. Доставка по всій Україні безкоштовна — телефонуйте (044) 353-33-77!

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Наступна новина: Когда менять масло в АКПП?

КОМЕНТАРІ