компьютерний клуб

Чи є сенс ходити в комп'ютерні клуби?

10.10.19 23:17 0 1905

З появою швидкого, безлімітного та дешевого інтернету в кожному будинку все частіше ходять розмови, що комп'ютерні клуби віджили свій вік і не користуються популярністю. Але на ділі це не так — геймери продовжують їх відвідувати, а інфраструктура та набір послуг у подібних закладів розвиваються з року в рік. Далі, ми розглянемо склали плюси та мінуси комп'ютерних клубів з точки зору звичайного геймера. Ну а розповість нам про це головний редактор сайту https://igrasio.com/, де можна переглянути рейтинг кращих ігрових клубів.

Плюси комп'ютерних клубів:

  • Комп'ютерні клуби — це потужне та добре налаштоване залізо. Пройшли ті часи, коли в них були кулькові мишки, лампові монітори, а робота системи залишала бажати кращого. Тепер, коли у багатьох вдома є хороший комп'ютер та інтернет, клубам доводиться підтримувати високий рівень якості. У багатьох з них монітори з частотою 144 Гц, а також процесор і відеокарта, здатні видавати велику частоту кадрів у будь-якій грі.
  • Комп'ютерні клуби — це можливість познайомитися з однодумцями та налагодити командну взаємодію. Попри те що сучасні технології дозволяють без проблем спілкуватися голосом в інтернеті, контакти в реальному житті вони не замінять. Та й грати з друзями буде набагато краще, якщо з'єднувати вас буде не мережевий кабель довжиною в кілька кілометрів, а присутність поруч один з одним. Так що похід в комп'ютерний клуб стане відмінним способом поєднати віртуальні розваги з реальним спілкуванням. А для початківців команд спільні відвідування клубів будуть чимось на зразок бюджетного буткемпа.
  • Комп'ютерні клуби — це спосіб не витрачати більшу суму за один раз на покупку ПК. У них зазвичай досить демократичний цінник за 1 годину гри. При цьому багато закладів знижують ціну, якщо брати 3 і більше годин. Так що їх послуги відмінно підійдуть для людей, які не витрачають на ігри багато часу і заходять в клуби тільки тоді, коли є пара-трійка вільних годин. А для будинку можна купити комп'ютер подешевше, який буде відмінно справлятися з серфінгом в інтернеті та переглядом кіно.

Мінуси комп'ютерних клубів:

  • Комп'ютерні клуби далеко не завжди знаходяться в кроковій доступності. Щоб дістатися до них, особливо в великих містах, знадобиться час. Це стосується не всіх, адже у деяких любителів комп'ютерних ігор клуб може бути навіть в сусідній будівлі, але найчастіше це не так.
  • У багатьох комп'ютерних клубах не можна ставити на стіл напої та їжу. Погодьтеся, багато хто з нас люблять перекушувати чіпсами або сухариками під час гри або хоча б попивати чайок, каву або інший напій. Так ось в більшості комп'ютерних клубів це заборонено правилами. Перекусити вийде, тільки якщо є кафетерій неподалік, при цьому сплачений час не зупиниться.
  • У комп'ютерних клубах далеко не завжди є вільні місця. Якщо пограти на домашньому комп'ютері можна в будь-який зручний час, то з клубами все складніше. В найпопулярніших закладах бажано записуватися заздалегідь телефоном. Якщо по дорозі з роботи або навчання додому ви вирішите без запису зазирнути в комп'ютерний клуб, готуйтеся до того, що ви можете піти ні з чим. Або ж доведеться почекати деякий час, аж до декількох годин, поки звільниться хоча б одне місце.
  • У комп'ютерних клубах не завжди є особистий простір. Практично всі місця знаходяться в одному приміщенні, і з усіх боків вас будуть оточувати інші гравці. Деякі з них можуть бути не зовсім адекватними та голосно кричати, заважаючи вам і вашим партнерам в голосовому чаті чути звуки гри. У хороших клубах адміністрація стежить за поведінкою відвідувачів і бореться з порушниками. Але все одно іноді таких моментів не уникнути. У деяких закладах можна купити місце в VIP-кімнаті з меншою кількістю комп'ютерів і великим особистим простором. Однак це буде коштувати дорожче та іноді все одно не позбавить вас від сусідів, нехай їх буде і менше.

Висновки

Навіть попри всі недоліки, комп'ютерні клуби завжди будуть мати попит. Причому не тільки як можливість пограти на потужному комп'ютері, але і як розвага в компанії з друзями та місце для нових знайомств.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: У чому переваги ...
Наступна новина: Рівненщина: до 12 років ...

КОМЕНТАРІ