Досудове розслідування вбивства Кирила Тлявова планують закінчити у листопаді

Досудове розслідування вбивства Кирила Тлявова планують закінчити у листопаді

11.10.19 08:20 0 570
Досудове слідство у справі про вбивство п'ятирічного Кирила Тлявова Державне бюро розслідувань планує завершити у листопаді. Про це на брифінгу у Києві заявив директор ДБР Роман Труба.

«Усім зрозуміло, що потерпілий загинув від однієї кулі, отже від кулі одного учасника», – розповів Труба, зазначивши, що тип зброї був встановлений у перші дні розслідування, але її так і не знайшли.

«Було вжито комплекс не лише слідчих, а й оперативних дій, було проведено понад 30 обшуків, негласні розшукові слідчі дії. За результатами, зброї не встановлено… Ми продовжуємо шукати зброю… у нас ще є час, на завершальному етапі експертизи і сподіваємось, що для повноти і цілісності обставин цього злочину, ми все ж таки відшукаємо цю зброю», – зазначив директор ДБР.

За його словами, Національна поліція також розслідує неналежне надання медичної допомоги пораненому хлопчику лікарями Переяслав-Хмельницької лікарні. Ще одне провадження відкрили щодо дій місцевої поліції і можливого неоперативного реагування чи можливого приховання знаряддя вчинення злочину.

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ