Як правильно носити термо взуття?

Як правильно носити термо взуття?

11.10.19 21:42 0 2669

Термо взуття — справжня знахідка для сучасної зими. Клімат змінюється, змінюються і технології, які нас зігрівають. Але чи завжди можна носити термо черевики? Для якої вони погоди та з якими носками правильно працюють, про це ми й поговоримо далі. Ну а розповість нам про це співроібтник інтернет-магазину https://b-g.com.ua/termo-obuv.html, в якому їх безпосередньо можна придбати в Україні.

Що таке термо взуття?

Це черевики та чобітки, виготовлені за спеціальною технологією. Вони мають мембрану, що не дає волозі проникати всередину взуття, але відмінно виводить пар зсередини. В результаті, ноги не промокають та залишаються сухими.

Структура мембрани нагадує пористу губку, якщо розглянути її зблизька. Тільки мікропори такі дрібні, що краплі води зовні проникнути не можуть, але молекули пари зсередини легко випаровуються. В цьому і полягає весь секрет.

Кому потрібне термо взуття?

Багато хто вважає, що термо черевики — панацея від замерзлих ніг в холодну пору року. Тільки це далеко не завжди так. Таке взуття підходять тільки тим, хто активно рухається і не стоїть довго на місці.

Якщо ви часто виходите та заходите в приміщення, в термо взутті вам може бути дуже не комфортно. У них треба постійно перебувати на вулиці, рухатися. Оскільки працювати вони через мембрани починають тільки тоді, коли тепло виробляється за рахунок організму. Саме взуття не гріє, це не чоботи на цигейці або валянки.

Правила носіння термо взуття:

  • Взувайте його відразу перед виходом. Не треба заздалегідь робити це, перебуваючи деякий час в теплій квартирі.
  • Завжди майте змінне взуття, якщо після знаходження на вулиці в термо черевиках, вам потрібно буде піти на роботу або навчання. Довго перебувати в приміщенні в такому взутті не варто.
  • Після тривалого носіння відразу знімайте черевики. Пот, який утворився під час руху, починає активно виводитися. При цьому може так відбутися, що ноги стануть мокрими та холодними.
  • Дотримуйтесь температурного режиму, на який розраховане ваше термо взуття. Краще дізнатися його відразу при покупці або на офіційному сайті виробника.
  • Завжди підбирайте взуття за розміром. У тісному або занадто вільному взутті мембрана не проявить себе максимально ефективно.
  • Вибирайте термо взуття тільки для активних ігор. Якщо на вулиці ви або дитина довго стоїте на місці, малюк сидить в колясці, вам потрібні валянки або класичні шкіряні моделі взуття на теплому хутрі.
  • Сушіть своє мембранне взуття при кімнатній температурі, виймаючи устілку. Можете використовувати спеціальні грілки, але не батареї чи каміни.
  • Носіть шкарпетки та колготки з певним відсотком синтетики. Чим холодніше на вулиці, тим більше штучних матеріалів має бути в складі. Натуральна бавовна або шерсть самі вбирають вологу від ніг, не даючи їй випаровуватися через мембрану. А мокрі ноги швидко холонуть.
  • Подивіться на спеціальні термошкарпетки. Вони допоможуть розв'язати проблеми з вологими стопами.
  • Для чищення своїх черевиків з мембраною використовуйте вологу ганчірку, і ні в якому разі не жорсткі щітки.
  • Для посилення ефекту непромокальності періодично обробляйте чоботи та черевики просоченням, яке відводить вологу.
  • Для стрибання по калюжах або заметах, є сенс вибрати термо взуття з калошею.

Термо взуття не працює в наступних випадках:

  1. Якщо вибраний занадто великий розмір.
  2. Взуття тісне, і, як результат, пальці затиснуті та не можуть рухатися.
  3. Одягнені шкарпетки без синтетики.
  4. Не дотриманий температурний режим.
  5. Недостатній кровообіг, що є причиною вічно холодних рук і ніг.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Як вибрати обідній стіл: ...
Наступна новина: Калоші - гумовий вибір № 1 ...

КОМЕНТАРІ