5 розвивальних іграшок,які повинні бути у малюка до 1 року

5 розвивальних іграшок,які повинні бути у малюка до 1 року

12.10.19 11:48 0 5520

У перші місяці життя малюк іще тільки звикає до світу і середовища поза утробою матері. Потім він вчиться фокусувати свій погляд, реагувати на звуки, впізнавати обличчя, розрізняти кольори, виробляти життєво необхідні рефлекси, пробувати все на смак. Здавалося б, до розвивальних іграшок іще рано, але ні: всього декілька речей таки знадобляться, аби малюкові було легше освоювати світ, та й не нудитися в ліжечку чи у візочку.

5 musthave іграшок для вашого немовляти

1 – брязкальце

Як же так, малюк, і без брязкальця? Цікава форма, нова текстура, нові кольори, а, головне, – нові звуки, які дитина вчиться контролювати і створювати свою «музику». Ця іграшка не тільки корисна, а й цікава та приємна для малюка. І тут краще менше, та краще: нехай у малечі буде небагато (навіть одне-два) якісних, приємних та цікавих брязкалець, ніж купа одноманітних. Узагалі, нема потреби у великій кількості таких іграшок, адже тоді немовляті буде складно вчитися зосереджувати увагу.

2 – м’яка книжечка

Хочете, аби малюк полюбив читати ще з пелюшок? Тоді обов’язково придбайте йому гарненьку яскраву книжечку з милими й гарненькими тваринками! Він із задоволенням погортає її, помацає, покуштує на смак і пороздивляється картинки. Сторінки такої книжечки приємно шелестять, що розвиватиме сприйняття звуків.

3 – іграшки для купання

Аби малюк полюбив купання, зробіть із цього цікаву гру. Легенько хлюпайте воду, переливайте її, бавте дитину і лоскочіть її, дайте їй якусь цікаву іграшку, а краще декілька, і тоді малюкові буде цікаво, приємно і корисно. Адже ті ж хапальні рефлекси, фокусування зору, розпізнавання форм, фігур, кольорів і навіть звуків будуть мимовільно розвиватися. Та й малеча не капризуватиме.

4 – мобіль над ліжечком або розвивальний килимок

Звісно, краще придбати і мобіль, і килимок, але якщо такої змоги нема, то хоча би щось із цього. Іграшки, що висять над малюком, не просто його зацікавлять і дадуть змогу вам на якийсь час відійти і зайнятися своїми справами, а й навчать фокусуватися, розрізняти форми предметів і навіть звуки (якщо іграшки музичні). Але вони роблять ще одну важливу справу: зацікавлена іграшками, дитина тягне до них рученята, і в такий спосіб робить невеличку гімнастику, укріплюючи м’язи рук та спини.

5 – музична іграшка

Будь-яка музична іграшка, що допоможе ознайомити малечу з різноманітністю звуків, допоможе навчитися реагувати на звуки, контролювати їх, натискаючи на ті чи інші кнопки. Це може бути музичний інструмент або розумна іграшка, що говорить, співає чи гавкає/нявкає/щебече.

Besmart – це магазини іграшок у Рівному, Луцьку, а також онлайн, із доставкою розвивальних іграшок по всій Україні, широким асортиментом і приємними цінами.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Наступна новина: Партнерів Джуліані ...

КОМЕНТАРІ