Що потрібно знати про брендовий одяг?

Що потрібно знати про брендовий одяг?

12.10.19 14:23 0 5276

Багато людей запитують: "А чим насправді є брендовий одяг та які його відмінності від речей мас-маркету?". Відповідь на дане запитання дуже проста — це стильні, модні, елітні та, звичайно ж, досить дорогі речі. Далі, ми поговоримо про них більш детально. Ну а розповість нам про це співробітник інтернет-магазину https://littlesecret.com.ua/, в якому безпосередньо можна оптом придбати брендові речі від виробника.

Основне призначення брендового одягу:

  • Стати візитною карткою людини та своєрідним засобом самопрезентації. Завдяки брендовому одягу людина набуває індивідуальності та стає абсолютно не схожою на інших.
  • Підняти самооцінку людини, адже у брендовому одязі вона стає більш впевненою у собі та своїх можливостях.
  • Стати психологічним засобом набуття статусу та комфорту.
  • Приховати недоліки та підкреслили гідності людини.
  • Прослужити більш тривалий термін, оскільки брендові речі мають високу якість.

Багато сучасних психологів стверджують, що мета людей, які купують одяг відомих брендів, це підвищення власної оцінки та самоствердження. І з ними важко посперечатися, адже сьогодні дорогі та елітні речі є незмінним аксесуаром успішної людини. Вони підвищують впізнаваність, респектабельність, популярність свого власника та вказують на його високий статус у суспільстві.

Купуючи модний брендовий одяг людина робить вигідне вкладення у власний імідж. Подібні інвестиції окупаються за досить короткий період часу. Погодьтеся, адже якісні речі служать довго та зовсім не втрачають свій зовнішній вигляд після першого прання, як звичайні речі з базару.

Красивий та якісний брендовий одяг завжди буде кращим подарунком будь-якій людині на будь-яке свято.

Також варто відзначити, що одяг відомих брендів не завжди коштує дорого. Часто у популярних ТМ можна знайти одяг за цілком демократичними цінами, які розраховані на покупця з середнім рівнем доходів. Такі речі випускаються паралельно з дорожчими ексклюзивним моделям. Також, магазини досить часто проводять різні акції та розпродажі, під час яких реалізують не продані речі з торішньої колекції та минулого сезону (сток). В даному випадку ви можете купити зовсім нову брендову річ на 50 % і більше відсотків дешевше від її початкової ціни.

Як відрізнити бренд від підробки?

Брендові речі дуже часто намагаються підробити, що зовсім не дивно. Недобросовісні виробники, користуючись атрибутикою та стилістикою відомої ТМ, випускають речі нижчоїї якості, але під популярним брендом. Щоб відрізнити брендову річ від "ширвжитку", достатньо бути просто уважним. Потрібно просто розглянути шви, оскільки саме вони завжди видають погану якість та недбалість. Відомі бренди закладають шви належним чином, дуже піклуючись про їхню якість. Багато фахівців в наш час стверджують, що брендові речі можна носити навіть навиворіт, оскільки вони навіть зсередини пошиті дуже якісно.

Пам'ятайте, що бренд — ця марка, яку впізнають на вулиці, а значить, найголовніша її відмінність від недорогих речей — це впізнаваність, а зовсім не якість та ціна.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: У Москві затримали ...
Наступна новина: Переваги реєстрації в ...

КОМЕНТАРІ