Матеріали для нарощування вій DLUX Professional

Матеріали для нарощування вій DLUX Professional

15.10.19 09:14 0 4703

У 2017 році в Україні відкрився ексклюзивний магазин матеріалів для нарощування вій люкс класу корейського виробника DLUX Professional. Що ж цікавого він обіцяє майстрам по нарощуванню вій? Нумо розберімося.

Про виробника DLUX

Компанія спеціалізується на розробці, виробництві та продажу високоякісних матеріалів для нарощування вій та брів, тобто на продукції для лешмейкерів.

Головний офіс, розробка та виробництво знаходиться в Південній Кореї. Компанія не тільки розробляє інноваційні матеріали для нарощування вій, але й реалізує продукцію під своїм брендом. Відповідно, ця ТМ дорожить своєю репутацією та особисто бере участь у всіх етапах процесу.

Фахівці DLUX продовжують розробляти нові продукти та вдосконалювати старі, з урахуванням зворотного зв'язку від клієнтів.

Вся продукція поставляється в стильній та якісної упаковці. Вона є безпечною та гіпоалергенною, оскільки виготовляється з волокон високої якості. По суті, це преміальна якість № 1 у світі. При цьому компанія пропонує продукцію за доступними цінами, будь-який майстер може дозволити собі працювати на матеріалах класу люкс.

Продукція виготовляється за міжнародними стандартами ISO 9001: 2015 / ISO 14001: 2015 та проходить строгий контроль якості.

Матеріали для нарощування вій DLUX PROFESSIONAL популярні по всьому світу. Офіційні представництва є в таких країнах, як: Японія, Російська Федерація, Китай, США, Австрія, Бельгія, Болгарія, Хорватія, Кіпр, Чеська Республіка, Данія, Естонія, Фінляндія, Франція, Німеччина, Греція, Угорщина, Ірландія, Італія, Латвія, Люксембург, Мальта, Нідерланди, Польща, Португалія, Іспанія, Швеція, Таїланд, і нещодавно відкрилося в Україні.

Офіс компанії в Україні розташований у Києві. Офіційний сайт та інтернет-магазин DLUX: https://dluxpro.com.ua

Компанія пропонує вигідні умови співпраці, накопичувальну знижку та персональну систему лояльності. Доставка по Києву — кур'єром, по Україні — зручними, надійними та швидкими транспортними компаніями.

Асортимент DLUX Professional:

  • Вії для нарощування преміум якості. Вони легкі, м'які, з насиченим кольором, невідчутні в процесі носіння, з ефектом пам'яті, максимально природні, безпечні, стійкі до агресивного зовнішнього середовища. Величезний вибір розмірів (довжина, товщина, вигин). Всі вії поставляються в упаковці на стрічці. Доступний великий вибір кольорових вій.
  • Клей для нарощування вій та брів. Зручна рідка консистенція, тривалої фіксації, з різними термінами зчіпки (що зручно для майстрів різного рівня: для початківців є клей не з миттєвою зчіпкою, а для майстрів, які набили руку — з секундною зчіпкою). Всі клеї безпечні та комфортні, еластичні після висихання, витримують заявлені терміни фіксації. Є гіпоалергенні клеї без випарів.
  • Препарати для нарощування (праймери, ремувери, закріплювачі).
  • Точні та зручні пінцети.
  • Аксесуари та витратні матеріали для нарощування вій.
  • Засоби по догляду за віями.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ