Росія: суд у Москві залишив без змін вирок активісту Котову

Росія: суд у Москві залишив без змін вирок активісту Котову

15.10.19 11:59 0 1603
Московський міський суд у Росії залишив без змін вирок активісту Костянтину Котому, засудженому до чотирьох років позбавлення волі за звинуваченням у неодноразовому порушенні правил проведення мітингів.?

Апеляційну скаргу на вирок підтримували 12 адвокатів. До суду прийшли кілька десятків людей, аби підтримати громадського активіста. Однак до зали засідання допустили не всіх. Більшість спостерігала за розглядом справи з кімнати з відеотрансляцією. Котова також не привезли до суду зі слідчого ізолятора, тож він брав участь у засіданні відеозв'язком.

Суд залишив без змін висновки попередньої судової інстанції, згідно з якими активіст засуджений до чотирьох років колонії за неодноразове порушення правил проведення мітингів.

13 жовтня у Москві пройшли пікети на підтримку активіста, кількох людей затримали.

Костянтин Котов – 34-річний московський опозиційний активіст, який виходив з одиничними пікетами проти політичних репресій і поліцейського свавілля. Він також допомагав захопленим російськими силовиками українським морякам і вимагав обміну утримуваними особами між Росією й Україною.

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Топ 8 удобных рюкзаков на ...
Наступна новина: У Росії оштрафували ...

КОМЕНТАРІ